Uutislistaukseen

Kerholaisia leikkimässä.

Kerhossa ihmetellään elämän pieniä asioita

4.5.2022 14.01

Vielä ehtii ilmoittautua ensi syksynä alkaviin päiväkerhoihin

Haku Kokkolan suomalaisen seurakunnan päiväkerhoihin sekä lasten lauluryhmä Kultajyvään on parhaillaan menossa. Ilmoittautumisaikaa on 17. toukokuuta saakka.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Ne tarjoavat lapselle mahdollisuuden päästä mukaan iloiseen ja pedagogiseen toimintaan. Toiminnan lähtökohtana on kristillinen arvopohja.
Kerhoissa opetellaan hiljentymistä sekä ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja.

Syksyllä 2022 alkaviin päiväkerhoihin otetaan vuosina 2017-2019 syntyneitä lapsia. Vuonna 2019 syntyneet voivat tulla päiväkerhoon syyskauden alusta, vaikka eivät  olisi vielä täyttäneet kolme vuotta. Lapsen tulee kuitenkin olla kuiva. Varavaippa voi vielä olla käytössä. Tästä löydät lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet. 

Kultajyvä on 4-12-vuotiaiden lasten lauluryhmä, jossa  lauletaan lasten hengellisiä lauluja. Kultajyvä kaipaa joukkoonsa uusia, reippaita laulajia. Tästä löydät lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet.