Kuvakoosteessa nuoria ja kirjainpaloista tehtyjä tekstejä.

Nuoret

Liity seuraamaan tiliämme @kokkolansuomseurakunnannuoretLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nyt löydät meidät myös TikTokista!

Iloisia ja surullisia naamoja riviin asetelluilla puunappuloilla.

perjantai-illat

Nuortenillat perjantaisin nuorisotila Avarassa.
Klo 18 Avoimet ovet; hengailua, pelailua ja kuulumisten vaihtoa.
Klo 19 Teemallinen ohjelmaosuus
Ohjelma osuuden jälkeen iltapala ja avoimet ovet klo 22 saakka.

Kerran kuussa nuortenillan tilalla nuorten messu.
Katso tarkemmat ohjelmasisällöt Instagramista.

Pysäkki

Pysäkki on avoinna keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 nuorisotila Avarassa.
Joka toinen viikko nuorten toivomaa ohjelmaa / yhdessä tekemistä.
Joka toinen viikko oloilta eli vapaata oleilua, pelaamista ja hengaamista.

Maata Näkyvissä -festarit

Maata Näkyvissä -festareita vietetään marraskuun kolmantena viikonloppuna 18.–20.11.2022 Turun Gatorade Centerissä ja Messukeskuksessa. Teemana on tänä vuonna Ilon päivä.

Maata Näkyvissä -festarit kokoaa tuttuun tapaan kaikki suomigospelin kestosuosikit kls.:stä Juhani Tikkaseen ja Maksettuihin Viuluihin. Erityisiä ja harvemmin festareilla kuultuja artisteja ovat muun muassa Pastori Pike sekä Kristiina Brask. Mielenkiintoisen paluun tarjoaa 2010-luvun alkupuolen isoin nimi Immanuel. Kansainvälistä väriä Maata Näkyvissä -festareille tuovat kiitetty ruotsalainen sisarustrio Lin D ja Manchesterista saapuva sielukas Lily Jo. Puhujavieraaksi saapuu suosittu amerikkalainen pastori Matt Popovits.

Maata Näkyvissä -festareiden keskiössä on tuttuun tapaan gospelmusiikki, yhteyden kokeminen, nuorten keskinäinen kohtaaminen, raamattuopetus sekä kristillinen nuorisokulttuuri lähes kaikissa mahdollisissa muodoissa. Mukana on musiikin lisäksi nuorten puheenvuoroja, raamattuopetusta, tanssia, draamaa ja näyttämötaidetta. Pientä sporttia on luvassa muun muassa pingisturnauksen muodossa.

Uutta ja erityistä on entistä vahvempi ote sosiaaliseen mediaan. Esimerkiksi tubettajat Arttu Laitinen ja Nino Ärling voi bongata koko viikonlopun ajan festarihaasteita tarjoamassa. (Maata Näkyvissä -festareiden ohjelma on julkaistu | Maata Näkyvissä (maatanakyvissa.fi))

Kokkolan suomalaisen seurakunnan nuoret järjestävät retken Maata Näkyvissä -festareille.
Koko viikonlopun hinta on 135€ ja se sisältää Tapahtumaliput, majoituksen laivahostel s/s Boressa, festariruokailun, linja-autpkyydityksen sekä tapaturmavakuutuksen.
Matkassa mukana ovat nuorisotyönohjaajat.
Lisätietoja Markku Lahtinen, 050 3147 292, markku.lahtinen@evl.fi

Ilmoittautuminen 18.10. mennessä!