Kuvakooste lautapeleistä, karkkipurkista ja biljardista.

Seuraamme syksyn koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista kerholaisille ja JunioriPysäkkiläisille ohjaajille ilmoitettuihin sähköposteihin. Tämän vuoksikin on tärkeää, että kun lapsi tuo kotiin kotiväenkirjeen toimitaan ohjeiden mukaisesti. Kerhoihin ei saa tulla sairaana. Toiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota käsien pesuun ja tilojen puhtaanapitoon.

Kouluikäiset

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille (7–14-vuotiaat) kerhoja, leirejä ja JunioriPysäkki toimintaa.

Lasten askarteluvihkoja sekä pelejä.

Kerhot

• ovat maksuttomia
  • kokoontuvat kerran viikossa tai ilmoitetun määräajan (kurssit)
  • ei erillistä ilmoittautumista, riittää, kun tulet paikan päälle
  • kerhoissa toimivat tehtävään koulutetut nuoret
  • ensimmäisellä osallistumiskerralla ohjaajat antavat kotiin kirjeen

Kerhoissa on mahdollisuus kokea yhdessäolon riemua leikkien, askarrellen, liikkuen ja monenlaista mukavaa yhdessä tehden saman ikäisten kanssa.

Kerho on lapselle kiinnostava harrastus. Hän oppii sitoutumista, kehittämään vahvuuksiaan, pettymysten sietämistä ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Sinua mukaan odottavat uudet kaverit ja ohjaajat!

Kerhojen syyskausi alkoi viikolla 38 ja jää joulutauolle viikolla 50. Vuoden 2021 toiminnan jatkumisesta ilmoitetaan tarkemmin vuoden lopussa.

JunioriPysäkki

tiistaisin klo 13–16 Halkokarilla, Halkokarintie 19, Jylhänrinne

JunioriPysäkki on oma paikka alakouluikäisille vapaa-ajan viettoon koulun jälkeen. Ovet ovat auki klo 13-16, paikalle voi tulla ja lähetä oman aikataulun mukaisesti. Tarjolla on yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa.

JunioriPysäkkin ilmoittatuminen toimintaan tapahtuu tästä.

Puuhakerho alakouluikäisille

tiistaisin klo 17-18 Kaarlelan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Kruunupyyntie 3
tiistaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

Puuhakerho 7-10-vuotiaille

torstaisin klo 17-18 Kokkolan seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Läntinen Kirkkokatu 17 (vko 44 asti)

Puuhakerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä • Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity mukaan!

Instagramista (@koululaisetkokkolansuom.srk)
Facebookista (Kokkolan suomalainen seurakunta)

Kokkolan suomalainen seurakunta

virkavapaalla