Kuvakooste lautapeleistä, karkkipurkista ja biljardista.

Kouluikäiset

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille (7–14-vuotiaat) kerhoja, leirejä ja Hengari-iltapäiviä.

Lasten askarteluvihkoja sekä pelejä.

Kerhot

• ovat maksuttomia
  • kokoontuvat kerran viikossa
  • ei erillistä ilmoittautumista, riittää, kun tulet paikan päälle
  • kerhoissa toimivat koulutetut ohjaajat

Kerhoissa on mahdollisuus kokea yhdessäolon riemua leikkien, askarrellen, liikkuen ja monenlaista mukavaa puuhastellen yhdessä kerholaisten ja koulutettujen kerhonohjaajien kanssa. Jokaiseen kerhoon kuuluu olennaisena osana hiljentymishetki.

Sinua mukaan odottavat uudet kaverit ja ohjaajat!

Kerhot ovat jääneet kesätauolle. Kiitos kuluneesta kerhokaudesta,
Kerhotoiminta jatkuu syksyllä viikolla 35. Tervetuloa silloin paikan päälle!

JunioriPysäkki

tiistaisin klo 13–16 Halkokarilla, Halkokarintie 19, Jylhänrinne

JunioriPysäkki on oma paikka 1.–6.-luokkalaisille vapaa-ajan viettoon koulun jälkeen. Tarjolla on yhdessä olemista, yhdessä tekemistä ja pientä välipalaa.

Junioripysäkin kotiväki ilmoittaa -kaavakkeella voi ilmoittaa osallistujan tärkeitä tietoja, kuten erityisruokavalioita.

Hengarit-logo.

Hengarit

keskiviikkoisin klo 15–17
Backstage, Torikatu 35

Onko koulun jälkeen tylsää? Nyt on taas aika Hengailla! Hengarit kutsuu sinua 6.–7.-luokkalainen nuori. Tule yksin tai yhdessä!

Tarjolla on mahdollisuus hengailla eli viettää aikaa yhdessä kavereiden seurassa, kuunnella musaa, pelailla biljardia tai muita pelejä sekä jutustella nuorisotyönohjaajan kanssa.

Haluamme tarjota alueen koululaisille mahdollisuuden tulla koulun jälkeen viettämään aikaa kavereiden kanssa turvalliseen ja viihtyisään ympäristöön. Tiloihin on varattu pelejä ja puuhaa, mutta mahdollisuus on myös läksyjen tekemiselle. Tarjolla on pientä naposteltavaa. Hengarit-toiminta on ilmaista.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity mukaan!

Instagramista (@koululaisetkokkolansuom.srk)
Facebookista (Kokkolan suomalainen seurakunta)

virkavapaalla

vs. nuorisotyönohjaaja