Kuvakooste leikkivistä lapsista ja värikynistä.

Lapsille ja lapsiperheille

Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. Markus 10:14, 16

Seurakunnan toiminta lapsille ja lapsiperheille tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan iloiseen, rakkauden täyteiseen ja pedagogiseen toimintaan. Toiminnan lähtökohtana on kristillinen arvopohja ja kasvatuskumppanuus vanhempien kanssa.

Toimintaa järjestetään vauvoille, taaperoille, kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen. Aloittaessaan rippikoulun lapset siirtyvät nuorten toiminnan piiriin.

Piirroskuvassa lapset rientävät kirkkoon.

Kerhot, pyhäkoulut, muskarit ja leirit kutsuvat sinua mukaan ihmettelemään elämää yhdessä muiden kanssa.

Lastenkirkko

Lastenkirkko on kaikille lapsille, perheille sekä päivähoidon väelle avoin kirkkohetki kerran kuussa Kokkolan kirkoissa.

Kesäkuukausina ei ole kirkkohetkiä.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon!

Facebookissa
Varhaiskasvatus ja perhetoiminta Kokkolan suom. srk
Kokkolan suomalainen seurakunta

Instagramissa