Viestintä

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteinen viestintä jakaa tietoa seurakuntien sanomasta, toiminnasta ja hallinnosta. Joka seurakunnalla on lisäksi omia viestintäkanaviaan ja -tapojaan. Seurakunnan viestinnästä vastaa kirkkoherra.

Tärkeimmät yhteiset viestintäkanavat ovat:

Nettisivut

Keväällä 2020 uudistetut nettisivut kertovat viimeisen ja ajantasaisen tiedon niin seurakuntien kuin yhtymän asioista. Anna sivustoista palautetta palautelomakkeella!

Kokkola-lehden seurakuntasivut

Kokkola-lehti on ilmainen kaupunkilehti jaetaan joka kotiin Kokkolassa ja Kaustisella kerran viikossa. Seurakunnan sivut löytyvät lehden loppupuolelta.
Klikkaa Kokkola-lehden mobiiliversioon tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kokkola-lehden aukeama.

Radio Dein kala-logo.Jumalanpalvelukset Radio Deissä

Radio Dein Kokkolan-taajuudella 105,9 / 91,8 MHz kuullaan Kokkolan suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalveluksia.

• Kokkolan suomalaisen seurakunnan jumalanpalvelus kuullaan Kokkolan kirkosta joka kuukauden 1. sunnuntai klo 10.
  • Kokkolan ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalvelus kuullaan Kaarlelan kirkosta joka kuukauden 3. sunnuntai klo 10.

Facebook-sivut

Jokaisella Kokkolan seurakuntayhtymän seurakunnalla on omat Facebook-sivut.

Instagram-tilit

Seurakunnilla on myös Instagram-tilejä.

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa!

Videot

Kirjautumalla YouTubeen voit tilata seurakuntayhtymän ja seurakuntien kanavat itsellesi ja pääset aina tutustumaan uusimpiin videoihin.

Viestintäyksikkö

Viestintäyksikössä työskentelee viestintäpäällikkö, kaksi osa-aikaista tiedottajaa ja toimistosihteeri, jonka toimipiste on Kokkolan seurakuntakeskuksen neuvonnassa.

Viestintäyksikön yhteinen sähköpostiosoite on info.kokkola@evl.fi

Viestitellään!

Eija Ahokangas

tiedottaja - informatör, lähetyssihteeri

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet, Kälviän seurakunta, Lohtajan seurakunta

Lisen Forsgård

viestintäpäällikkö - kommunikationschef

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Pia Granvik

toimistosihteeri - byråsekreterare

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet Kokkolan suomalainen seurakunta

Mari Hautamäki

tiedottaja - informatör

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Keski-Pohjanmaan IT-alueen seurakuntien tietosuojavastaava.

Församlingarnas dataskyddsansvarig inom Mellersta-Österbottens IT-område.