Kuvakoosteessa saippuakuplan puhallus, yhdessä olevat kädet ja rivissä olevia lapsia.

Leirit

Kokkolan suomalainen seurakunta järjestää leirejä sekä koululaisille että alle kouluikäisten perheille.

Leireille voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen lomakkeen, jonka löydät klikkaamalla leirin nimeä. Täytä lomake huolella ja paina "lähetä".
Nettiyhteyden puuttuessa ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse seurakunnan neuvontaan, p. 06 8296 111, ma-pe klo 9–15.
Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ennen leiriä.

Tulevat leirit

Tyttöleiri 7-10-vuotiaille Vasikkasaaressa 21.-22.11.

Ohjelmassa mukavaa ja iloista yhdessä tekemistä, ulkoilua, maistuvaa ruokaa ja tutustumista yhteen Raamatun kertomukseen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat kertoa toiveesi leiriohjelmaan. Leirin hinta 20 e sis. täysihoidon, ohjelman askarteluineen ja tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautumiset 8.11. mennessä. Ilmoittaudu nettilomakkella klikkaamalla leirin nimeä.
Lisätietoja leiristä nuorisotyönohjaajalta Sirpalta; sirpa.karjalainen@evl.fi tai p. 050 3147285.

Tyttöjen joululeiri Vasikkasaaressa 11.-13.12.

Leirillä jouluista tunnelmaa, mukavaa yhdessä oloa, makoisaa ruokaa ja pientä hemmottelua. Voit kertoa ohjelmatoiveesi ilmoittautuessa. Joulutunnelmoinnissa kanssasi nuorisotyönohjaajat Sirpa Karjalainen ja Heli Järvi.
Lisätiedot: Sirpa Karjalainen, sirpa.karjalainen@evl.fi p. 050 3147 285.

Ilmoittautuminen viimeistään su 29.11. klo 23.00. Leiri maksu 30 e kattaa leiriohjelman askarteluineen ja leipomuksineen, täyden ylläpidon sekä tapaturmavakuutuksen.