Kokkolan aluekeskusrekisterin rekisteripäällikkö Heli Vepsäläinen ja rekisterisihteerit Anu Keski-Rahkonen, Katariina Hakkarainen-Jylhä, Anni Syrjälä sekä Maria Nystedt.

Kokkolan aluekeskusrekisteri palvelee puhelimitse ja ajanvarauksella

Palvelemme asiakkaita puhelimitse tai sähköpostilla.
Jos asiointi paikan päällä on välttämätöntä, varaa puhelimitse aika tapaamiseen.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola
ma-pe klo 9-15
keskusrekisteri.kokkola@evl.fi

Kokkolan aluekeskusrekisterissä ylläpidetään Halsuan, Kaustisen ja Ullavan, Kokkolan ruotsalaisen, Kokkolan suomalaisen, Kälviän, Lohtajan ja Toholammin seurakuntien jäsenrekisteriä. Aluekeskusrekisterissä hoidetaan avioliiton esteiden tutkinnat, virkatodistusten ja sukuselvitysten tilaukset lisäksi sukututkimukset sekä kirkollisten toimitusten rekisteröinnit (kaste, avioliittoon vihkiminen, avioliiton kirkollinen siunaaminen).

Kaikki henkilöihin ja tiloihin liittyvät varaukset hoidetaan seurakunnan omassa kirkkoherranvirastossa. Kaste- ja hautajaisvarauksissa sekä tilojen ja pappien varauksissa, ota yhteys oman seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Katariina Hakkarainen-Jylhä

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet Kälviän seurakunta

Virkavapaalla 21.10.-22.11.

Anu Keski-Rahkonen