Riisin ja hirssin tähkiä käsissä.

Lähetystyö

Miksi lähetystyötä tehdään?

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn tehdä kaikki kansat hänen opetuslapsikseen kastamalla ja opettamalla. Velvoite tehdä lähetystyötä sisältyy siis jo jokaisen kristityn omaan kasteeseen. Siksi jokainen kristitty on kutsuttu tekemään lähetystyötä tavalla tai toisella. Sinullekin on paikka seurakunnan lähetystyössä!

Miten lähetystyötä tehdään?

Nykyaikainen lähetystyö on kokonaisvaltaista ihmisen huomioonottamista - sekä hengelliset että aineelliset tarpeet huomioidaan. Lähetystyöntekijät työskentelevät kentillä mitä erilaisimmissa ammateissa. Evankeliumin sanomaa kerrotaan sekä julistaen että palvellen. Seurakunta kerää toiminnallaan varoja lähetystyöhön.

Lähetyspiirit

Kokkolan suomalainen seurakunta tukee lähetystyöntekijöitä maailmalla. Lähetysasiaa pidetään esillä muun muassa lähetyspiireissä, joissa kerätään varoja lähetykselle.

Maanantai
klo 13.30 Käsityöpiiri Lähetyssopessa kerran kuukaudessa

Tiistaisin
klo 9.30 Voimistelupiiri seurakuntakeskuksen Yläsalissa
klo 14 Kirkonmäen lähetyspiiri Kaarlelan seurakuntakodissa joka toinen viikko (parilliset viikot)

Keskiviikko
klo 13.30 Elyn päiväkahvit Kaarlelan seurakuntakodin Martta-salissa kerran kuukaudessa

Torstai
klo 12–13 Lauluhetki Lähetyssopessa
Klo 13–14.30 Diakonia- ja lähetyspiiri Ykspihlajan kirkolla
Klo 18 Kylväjän ja Raamattuopiston piiri Lähetyssopessa kerran kuukaudessa

Kuvakoosteessa lähetyksen vapaaehtoisia sekä käsitöitä.

Lähetyssoppi

• Läntinen Kirkkokatu 19, Kokkolan kirkkoa vastapäätä
  • avoinna ma–to klo 10–14
  • vapaaehtoisvoimin toimiva kahvipaikka, jonka tuotoilla tuetaan lähetystyötä ja kansainvälistä diakoniaa
  • kahvi, suolainen & makea leivonnainen 4 euroa
  • myytävänä käsitöitä, kortteja, adresseja
  • tiistaisin tarjolla vohveleita
  • torstaisin klo 12 lauluhetki, jossa lauletaan virsikirjasta ja eri herätysliikkeiden laulukirjoista
  • lapsille oma leikkipaikka, syöttötuoleja ja euron hinta kahvilan tarjoiluista

Hyvän Mielen -lounas

• keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-13 syyskuusta toukokuuhun Kokkolan seurakuntakeskuksen Alasalissa
  • tuotto käytetään lähetyksen ja diakonian hyväksi
  • tarjolla on maukasta kotiruokaa, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, jälkiruoan ja kahvin
  • hinnat: aikuiset 8,50 e,  4-11-v. 2 e, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myö sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon Facebookissa!

Lähetyssoppi Kokkola
Kokkolan suomalainen seurakunta

Voit tukea seurakunnan lähetystyön nimikkoperheitä ja nimikkokohteita koronavirustilanteen aikana lahjoittamalla suoraan kohteeseen.
Lue lisätietoa tukemisesta (pdf).

lähetyssihteeri

Kokkolan suomalainen seurakunta