Kuvakooste lautapeleistä, karkkipurkista ja biljardista.

Seuraamme syksyn koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista kerholaisille ja JunioriPysäkkiläisille ohjaajille ilmoitettuihin sähköposteihin. Tämän vuoksikin on tärkeää, että kun lapsi tuo kotiin kotiväenkirjeen toimitaan ohjeiden mukaisesti. Kerhoihin ei saa tulla sairaana. Toiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota käsien pesuun ja tilojen puhtaanapitoon.

Kouluikäiset

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille (7–14-vuotiaat) kerhoja, leirejä ja JunioriPysäkki toimintaa.

Lasten askarteluvihkoja sekä pelejä.

Kerhot

• ovat maksuttomia
  • kokoontuvat kerran viikossa tai ilmoitetun määräajan (kurssit)
  • kerhoissa toimivat tehtävään koulutetut nuoret
  • ensimmäisellä osallistumiskerralla ohjaajat antavat kotiin kirjeen

Kerhoissa on mahdollisuus kokea yhdessäolon riemua leikkien, askarrellen, liikkuen ja monenlaista mukavaa yhdessä tehden saman ikäisten kanssa.

Kerho on lapselle kiinnostava harrastus. Hän oppii sitoutumista, kehittämään vahvuuksiaan, pettymysten sietämistä ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Sinua mukaan odottavat uudet kaverit ja ohjaajat!

Kerhojen syyskausi alkoi viikolla 38 ja jää joulutauolle viikolla 50. Vuoden 2021 toiminnan jatkumisesta ilmoitetaan tarkemmin vuoden lopussa.

Taiteiden maailma -kerho

maanantaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19
7-10-vuotiaille tytöille ja pojille

Näkemistänne odottavat kerhonohjaajat!

JunioriPysäkki

tiistaisin klo 13–15 Halkokarilla Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

Tiistaista 20.10.-10.11. välisenä aikana JunioriPysäkin toiminta tapahtuu vain ulkotiloissa.
Pyydetään huomiomaan vaatetuksessa sään muutokset.
JunioriPysäkin aika muuttuu myös tästä syystä klo 13-15!
Sisätiloissa voi käydä WC-tiloissa, mutta muuten toiminta tapahtuu täysin ulkona.

JunioriPysäkki on oma paikka alakouluikäisille vapaa-ajan viettoon koulun jälkeen. Ovet ovat auki klo 13-15, paikalle voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaisesti. Tarjolla on yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa.

JunioriPysäkkiin ilmoittatuminen

Puuhakerho alakouluikäisille

tiistaisin klo 17-18 Kaarlelan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Kruunupyyntie 3
tiistaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

Puuhakerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä • Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity mukaan!

Instagramista (@koululaisetkokkolansuom.srk)
Facebookista (Kokkolan suomalainen seurakunta)