Kuvakooste lautapeleistä, karkkipurkista ja biljardista.

Seuraamme syksyn koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista kerholaisille ja JunioriPysäkkiläisille sekä ohjaajille ilmoitettuihin sähköposteihin. Kerhoihin ei saa tulla sairaana. Toiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota käsien pesuun ja tilojen puhtaanapitoon.

Panda loikoilee.Perheiden retki Ähtärin eläinpuistoon

• Linja-auto lähtee lauantaina 16.10. klo 8.30 Kokkolan kirkon edestä, Läntinen Kirkkokatu 17
  • Ruokailu Ähtärissä (Hovitar) klo 11
  • Ruokailun jälkeen matka jatkuu Ähtärin eläinpuistoon
  • Lähtö kotiin klo 18
  • Perillä Kokkolassa noin klo 20.30

Retken hinta: aikuinen 35 e, 3–14-vuotiaat 20 e. Hinta sisältää kyydin, lounasbuffetin, pienet eväät, sisäänpääsyn Ähtäri Zoohon, Farmille ja Pandataloon sekä tapaturmavakuutuksen. Lapset ovat retkellä huoltajan vastuulla.

Retkellä mukana nuorisotyönohjaaja Sirpa Karjalainen ja diakoniatyöntekijä Mervi Keränen.

Ilmoittaudu viimeistään su 3.10.

Lisätietoja Sirpalta p. 050 3147 285 tai sirpa.karjalainen@evl.fi

Kouluikäiset

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille (7–14-vuotiaat) kerhoja, leirejä ja JunioriPysäkki toimintaa.

Lasten askarteluvihkoja sekä pelejä.

Kerhot

• ovat maksuttomia
  • kokoontuvat kerran viikossa tai ilmoitetun määräajan (kurssit)
  • kerhoissa toimivat tehtävään koulutetut nuoret

Kerhoissa on mahdollisuus kokea yhdessäolon riemua leikkien, askarrellen, liikkuen ja monenlaista mukavaa yhdessä tehden saman ikäisten kanssa.

Kerho on lapselle kiinnostava harrastus. Hän oppii sitoutumista, kehittämään vahvuuksiaan, pettymysten sietämistä ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Sinua mukaan odottavat uudet kaverit ja ohjaajat!

Kerhojen syyskausi alkaa viikolla 35 ja päättyy viikolla 50.

Taiteiden maailma -kerho

maanantaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

• Kerho täynnä! (Varasijalle voi ilmoittautua ja huoltajalle ilmoitetaan, mikäli paikka vapautuu)
  • Kerho 7-11-vuotiaille
  • Ilmoita huoltajan ja kerholaisen tiedot

Jylhänrinteen tiistain puuhakerho

tiistaisin klo 16:45-17:45 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19 alkaen 12.10.

• Kerho 7-9-vuotiaille
  • Ohjelmassa hauskaa tekemistä yhdessä, mm. leikkiä ja askartelua.
  • Ilmoita huoltajan ja kerholaisen tiedot

Jylhänrinteen perjantain puuhakerho

perjantaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19 alkaen 15.10.

• Kerho 10-12-vuotiaille
  • Taidetta, askartelua, musiikkia, leikkiä
  • Ilmoita huoltajan ja kerholaisen tiedot

Minecraft-kerho

tauolla

Minecraft on verkkopeli, jossa toiminta keskittyy vahvasti erilaisten asioiden rakentamiseen. Kerhossa kokoonnutaan Lastenkirkon omalle Fisucraft-palvelimelle, jonne pelaajat ovat rakentaneet muun muassa Raamatun kertomusten tapahtumapaikkoja.

Tarvitset:

• Tietokoneen
  • Minecraft tunnuksen ja sen JAVA -version
  • Nettiyhteyden
  • Jonkin mikrofonin kommunikointia varten, mieluiten kuuloke-mikrofonin
  • Discord -ohjelman

JunioriPysäkki

tiistaisin klo 13–15 Halkokarilla Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

Junioripysäkki on koronarajoituksista johtuen tauolla. Toiminta jatkuu rajoitusten salliessa.

JunioriPysäkki on oma paikka alakouluikäisille vapaa-ajan viettoon koulun jälkeen. Ovet ovat auki klo 13-15, paikalle voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaisesti. Tarjolla on yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa.

Hymiökasvoiset lautapelinappulat.Apuohjaajakoulutus

Kiinnostaako kouluikäisten parissa toimiminen ja ryhmänohjaajan työ leireillä?

• Kutsumme sinua 7.-luokkalainen mukaan apuohjaajakoulutukseen.
  • Koulutus alkaa su 19.9. klo 13-15 nuorisotila Avarassa, Kokkolan seurakuntakeskuksessa.
  • Koulutus antaa eväitä apuohjaajana, isosen parina toimimiseen kouluikäisten leireillä.
  • Kokoontumiset noin 1 krt/kk. Ensimmäisellä kerralla sovitaan tapaamisajat. Kokoontumisissa tarjotaan myös pieni välipala.
  • Koulutus on maksuton ja siitä saa todistuksen.
  • Ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Sirpa Karjalaiselta, p. 050 314 7285 tai sirpa.karjalainen@evl.fi

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity mukaan!

Instagramista Linkki avautuu uudessa välilehdessä(@kokkolansuom.srk.kouluikaiset)
Facebookista Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Kokkolan suomalainen seurakunta)
TikTokista (@kokkolansrk.kouluikaiset)

Kokkolan suomalainen seurakunta