Kuvakooste lautapeleistä, karkkipurkista ja biljardista.

Seuraamme syksyn koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista kerholaisille ja JunioriPysäkkiläisille ohjaajille ilmoitettuihin sähköposteihin. Tämän vuoksikin on tärkeää, että kun lapsi tuo kotiin kotiväenkirjeen toimitaan ohjeiden mukaisesti. Kerhoihin ei saa tulla sairaana. Toiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota käsien pesuun ja tilojen puhtaanapitoon.

Kouluikäiset

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille (7–14-vuotiaat) kerhoja, leirejä ja JunioriPysäkki toimintaa.

Lasten askarteluvihkoja sekä pelejä.

Kerhot

• ovat maksuttomia
  • kokoontuvat kerran viikossa tai ilmoitetun määräajan (kurssit)
  • kerhoissa toimivat tehtävään koulutetut nuoret
  • ensimmäisellä osallistumiskerralla ohjaajat antavat kotiin kirjeen

Kerhoissa on mahdollisuus kokea yhdessäolon riemua leikkien, askarrellen, liikkuen ja monenlaista mukavaa yhdessä tehden saman ikäisten kanssa.

Kerho on lapselle kiinnostava harrastus. Hän oppii sitoutumista, kehittämään vahvuuksiaan, pettymysten sietämistä ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Sinua mukaan odottavat uudet kaverit ja ohjaajat!

Kerhojen kevätkausi 2021 alkaa viikolla 5 ja päättyy viikolla 19.

Taiteiden maailma -kerho

maanantaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19, 7-10-vuotiaille tytöille ja pojille.

Tarinasta taiteeksi -kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille

perjantaisin klo 17-18 Kaarlelan seurakuntakodin Tararant-tilassa, Kruunupyyntie 3

Puuhakerho alakouluikäisille

tiistaisin klo 17-18 Kaarlelan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Kruunupyyntie 3
tiistaisin klo 17-18 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

• Kerhoihin ilmoittaudutaan paikan päällä
• Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!
• Näkemistänne odottavat kerhonohjaajat!

JunioriPysäkki

tiistaisin klo 13–15 Halkokarilla Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19

Junioripysäkki on koronarajoituksista johtuen tauolla. Toiminta jatkuu rajoitusten salliessa.

JunioriPysäkki on oma paikka alakouluikäisille vapaa-ajan viettoon koulun jälkeen. Ovet ovat auki klo 13-15, paikalle voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaisesti. Tarjolla on yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity mukaan!

Instagramista Linkki avautuu uudessa välilehdessä(@koululaisetkokkolansuom.srk)
Facebookista Linkki avautuu uudessa välilehdessä(Kokkolan suomalainen seurakunta)

Kokkolan suomalainen seurakunta