Torsön kesäkoti

Torsön kesäkoti ulkoa.

Torsöntie 60, 67800 Kokkola

0503147598

0503147559 palveluvastaava

110

Torsön kesäkoti on ihanteellinen paikka pienille perhejuhlille. Viime vuosina suosiossa on ollut pitää kesäkodilla ylioppilas- ja rippijuhlia, häitä ja syntymäpäiviä.

Päärakennuksessa on keittiö, ruokailutila, sali ja takkahuone sekä toisessa siivessä 2 kpl 2 hengen huonetta ja varastotiloja. Ruokailutilassa on 40 pöytäpaikkaa ja salitilassa 70 istumapaikkaa. Tarvittaessa tilat voidaan yhdistää ja saada 60 pöytäpaikkaa esimerkiksi perhejuhlia varten.

Kesäkodin pihapiirissä on lentopallokenttä, uimaranta ja nurmialuetta oleskeluun. Piha on helppokulkuinen ja päärakennuksessa on pyritty ottamaan saavutettavuustekijät huomioon.

Majoitus

Kesäkodilla on kaksi majoitusrakennusta, joista uudempi on rakennettu 1990-luvulla. Uudemmassa majoitusrakennuksessa on 1 kpl 2 hh ja 5 kpl 4 hh, suihkutilat miehille ja naisille, yhteinen sauna, vessat ja pieni kokoontumistila. Vanhemmassa majoitusrakennuksessa on 3 kpl 8 hh.

Saatavuus

Torsön kesäkoti on koulujen loma-aikaan varattu seurakuntien omaan toimintaan, mutta vapaita aikoja toukokuun lopulle sekä elo- ja syyskuulle löytyy runsaasti. Torsön kesäkodin tiloja voi varata palvelupäälliköltä, p. 050 3147 540

Historia

Päärakennus on rakennettu 1980-luvun alussa ja peruskorjattu 2013-2014.

Sijainti

Torsön kesäkoti sijaitsee seitsemän sillan tien varrella kauniilla paikalla meren rannalla, pari kilometriä ennen Hickarötä. Matkaa kesäkodille Kokkolan keskustasta on noin 9 kilometriä.

Sijainti kartalla

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Kahviastiasto
Ruokailuastiasto
Keittiö
Pöytiä ja tuoleja
Valkokangas
Fläppitaulu
Piano/flyygeli
Catering/ostopalvelu
Omatoiminen tilaisuus
Sauna