Torsön kesäkoti

Torsön kesäkoti ulkoa.

Torsöntie 60, 67800 Kokkola

050 3147 598

Torsön kesäkoti sijaitsee seitsemän sillan tien varrella kauniilla paikalla meren rannalla, pari kilometriä ennen Hickarötä. Matkaa kesäkodille Kokkolan keskustasta on noin 9 kilometriä.

Torsön kesäkodin tiloja voi varata palvelupäälliköltä, p. 050 3147 540

Torsön kesäkodin palveluvastaava, p. 050 3147 559

 

Torsön kesäkoti.
 

Päärakennus on rakennettu 1980-luvun alussa ja peruskorjattu 2013-2014. Päärakennuksessa on keittiö, ruokailutila, sali ja takkahuone sekä toisessa siivessä 2 kpl 2 hengen huonetta ja varastotiloja. Ruokailutilassa on 40 pöytäpaikkaa ja salitilassa 70 istumapaikkaa. Tarvittaessa tilat voidaan yhdistää ja saada 60 pöytäpaikkaa esimerkiksi perhejuhlia varten.

Kesäkodin pihapiirissä on lentopallokenttä, uimaranta ja nurmialuetta oleskeluun. Piha on helppokulkuinen ja päärakennuksessa on pyritty ottamaan saavutettavuustekijät huomioon.

Torsön kesäkoti on ihanteellinen paikka pienille perhejuhlille. Viime vuosina suosiossa on ollut pitää kesäkodilla ylioppilas- ja rippijulia, häitä ja syntymäpäiviä. Torsön kesäkoti on koulujen loma-aikaan varattu seurakuntien omaan toimintaan, mutta vapaita aikoja toukokuun lopulle sekä elo- ja syyskuulle löytyy runsaasti.


Torsön kesäkodin vanhempi majoitusrakennus.


Torsön kesäkodin uudempi majoitusrakennus.

Majoitus

Kesäkodilla on kaksi majoitusrakennusta, joista uudempi on rakennettu 1990-luvulla. Uudemmassa majoitusrakennuksessa on 1 kpl 2 hh ja 5 kpl 4 hh, suihkutilat miehille ja naisille, yhteinen sauna, vessat ja pieni kokoontumistila. Vanhemmassa majoitusrakennuksessa on 3 kpl 8 hh.

 

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc