Kotimaanapu -logo.Auta Kotimaanavun kautta

Lahjoittamalla Kotimaanavun työhön tuet kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä Suomessa. Lahjoituksesi ohjataan Kotimaanavun valtakunnalliseen hätäapukeräykseen, josta avustetaan seurakuntien hakemusten perusteella katastrofin tai muun yllättävän tilanteen vuoksi hätään joutuneita ihmisiä, kuten tulipalossa kotinsa menettäneitä perheitä. Apu toimitetaan perille Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien diakoniatyön kautta.

Auttamisen tapoja ovat:

• kertalahjoitus
  • kuukausilahjoitus
  • paikalliskeräykset (tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikalliskeräyksiä)
  • merkkipäiväkeräys

Lisätietoja ja ohjeita löydät Kotimaanavun nettisivuilta kotimaanapu.fi/lahjoita/.

Keräyslupa RA/2020/639. Voimassa 1.9.2020 alkaen, koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 25.5.2020. Kerätyillä varoilla autetaan kriisien ja katastrofien uhreja Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

johtava diakoniatyöntekijä

Kokkolan suomalainen seurakunta