Apuasi tarvitaan Kokkolassa

Koronavirusepidemia haastaa erityisesti jo valmiiksi heikossa asemassa olevia miettimään, miten rahat riittävät päivittäisiin tarpeisiin. Apua tarvitsevat esimerkiksi lapsiperheet, lomautetut, työttömäksi joutuneet ja palkattomalla vapaalla tai karanteenissa olevat ihmiset.

Seurakunnan avustusvarat eivät tule pitkittyneessä tilanteessa riittämään kasvavaan avuntarpeeseen. Osallistumalla keräykseen tuet vaikeaan tilanteeseen joutuneita kokkolalaisia vähävaraisia jaksamaan ja selviytymään haastavien aikojen yli. Diakoniatyöntekijät ovat valmiina välittämään avun perille sitä tarvitseville.

Keräys toteutetaan valtakunnallisen Kotimaanapu-palvelun kautta, jota Kirkkopalvelut ylläpitää. Kotimaanavun sivuilta löytyy rekisteriselosta ja tarkempaa tietoa toiminnasta.

Kiitos, osallistumalla autat.

johtava diakoniatyöntekijä