Vasikkasaaren leirikeskus

Trullevintie 135 , 67300 Kokkola

Vasikkasaaren leirikeskus.

Vasikkasaaren leirikeskus sijaitsee noin 5 km päässä Kokkolan keskustasta meren rannalla, Trullevintien varressa. Vasikkasaari on seurakuntayhtymän leirikeskuksista ainoana ympärivuotisessa käytössä. Leirikeskuksen kaikki rakennukset sijaitsevat tiiviisti lähekkäin ja rakennusten muodostamalla suojaisalla sisäpihalla on mahdollisuus erilaisiin pallopeleihin tai oleskeluun nurmialueella. Pihapiirissä on myös grillipaikka makkaranpaistoa varten. Piha on helppokulkuinen ja tiloissa on pyritty huomioimaan saavutettavuustekijät.

Leirikeskuksen voi varata palvelupäälliköltä, p. 050 3147 540

Leirikeskuksen emäntä-vahtimestari, p. 050 3147 597

Vasikkasaaren leirikeskus sisältä.

Leirikeskus soveltuu erilaisten juhlien, kuten häiden ja syntymäpäivien sekä koulutusten ja saunailtojen pitopaikaksi.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on sali, ruokailutila, keittiö, luokkatila sekä majoitustiloja. Sali ja ruokailutila ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi isoksi saliksi, johon saadaan pöytäpaikat 120 hengelle esimerkiksi perhejuhlia varten. Normaalitilanteessa ruokailutilassa on 50 pöytäpaikkaa ja salissa 150 istumapaikkaa. Luokkatilassa on 31 istumapaikkaa.

Vasikkasaaren leirikeskuksen takkahuone.

Leirikeskuksen saunarakennus sijaitsee rannassa. Rakennuksessa on erilliset sauna- ja suihkutilat miehille ja naisille sekä takkahuone. Rannassa on uintimahdollisuus.

Vasikkasaaren leirikeskus on koulujen loma-aikaan varattu seurakuntien omalle toiminnalle. Vapaita aikoja syksylle, talvelle ja keväälle löytyy runsaasti ja niitä voi tiedustella seurakuntayhtymän vastaavalta emännältä.

Vasikkasaaren leirikeskuksen majoitushuoneet.

Majoitus

Päärakennuksen majoitustiloissa mahtuu yöpymään 38 henkeä. Siellä on 2 kpl 2 hh, joissa on omat suihkut ja vessat. Lisäksi on kaksi huoneistokäytävää, joissa on 3 kpl 4 hh, wc ja suihku ja yksi huoneistokäytävä, jossa on 2 kpl 4 hh, 1 kpl 2 hh ja wc sekä suihku.

Kesäisin käytössä on lisäksi kuusi 8 hh majoitusaittaa pihalla. Majoitusaitoissa ei ole omia wc- ja suihkutiloja, vaan niistä on käytävä saunarakennuksen tiloissa.

Vasikkasaaren leirikeskuksen majoitusaitta.

Lastenhoitohuone