P.O.L.K.U.

Tiesitkö, että P.O.L.K.U -sanan kirjaimet kätkevät sisälleen viestin; Pysähdyn Osallistun Lähden Kasvan Uskon ja uskallan?

P.O.L.K.U. on koko kasvatuksen yhteinen vapaaehtoisuuteen valmistava polku. Mukaan ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret, jotka haluavat toimia eri tehtävissä seurakunnan keskellä. Matkan varrella nuori saa mm. valmiudet toimia pienryhmän ohjaajana leireillä, kerhoissa ja tapahtumissa. P.O.L.K.U. pitää sisällään mm. leirejä, tähti-päiviä, yhdessä suunniteltuja tapahtumia ja erilaisia tempauksia.

Jos olet käynyt rippikoulusi muualla, niin ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin lisäinfon saamiseksi!

Mainos P.O.L.K.U. kauden alakmisesta 2020- 2021. Raikas graaffinen kuva, keskellä polku, aaurinko paistaa.P.O.L.K.U. reittikartta kokonaisuuksittain.  Yhteiset etapit: Tähtipäivä 14.8., leiri 2.-4.10, ohjaajapäivät tammikuussa, nuorteniltoja. Isosen reitti: leiri 27.-29.11., tähtipäivä helmikuussa, leiri 30.4.-2.5. Kerhonohjjaalan reitti: leiri 21.-23.8., projekti. Pyhäkouluohjaajan / varhaiskasvatuksen reitti: tähtipäivä lokakuussa, joulunavaus tapahtuma 28.11., huhtikuun tempaus. Vaikuttajan reitti: tähtipäivä joulukuussa, vaikuttajaryhmän päivä Oulussa, tähtipäivä maaliskuussa.

Kasvatustyön P.O.L.K.U. sisältää useita eri reittejä, joista voit valita:

Isosen reitillä sinä saat tarvittavat taidot ja tiedot leiri-isosena toimimisesta lastenleireillä ja rippikoululeireillä.
Kerhonohjaajan reitillä keskitytään kouluikäisten parissa työskentelyyn, pienryhmän ohjaamiseen sekä kerhotoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.
Pyhäkouluohjaajan ja varhaiskasvatuksen reitillä sinua evästetään toimimana alle kouluikäisten parissa, ohjaamaan pyhäkoulua ja toimimaan avustajana lapsille ja perheille suunnatuissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.
Vaikuttajan reitillä voit osallistua SeVa eli Seurakunta vaikuttaa –ryhmän työskentelyyn sekä rohkaistua tuottamaan sisältöjä eri alustoille sekä toteuttamaan nuorten toimintaa.

Halutessasi voit osallistua vaikka kaikkiin reitteihin!

Kokkolan suomalainen seurakunta