Vanhat kädet rukouspiirissä.

Diakonian ryhmät

Ryhmätoiminta on pääosin tauolla korona-tilanteen takia. Seuraa ilmoittelua Kokkola-lehden seurakuntasivuilla ja nettisivujen tapahtumakalenterissa.

Keskikaupungilla

Seurakuntakeskus, Läntinen Kirkkokatu 17, sisäänkäynti sisäpihalta
Ryhmistä vastaa diakoniatyöntekijä Johanna Rönnkvist, p. 050 3147 300

• Hiljaisuuden rukoushetki Toimituskappelissa kesiviikkoisin klo 12. Kappelin ovet ovat auki hiljentymistä varten klo 11.45 - 12.30. Voit jättää rukouspyynnön ja sytyttää alttarilla rukouskynttilän. Rukoushetkessä ovat vuorotellen mukana Arja, Leena, Liisa ja Johanna.
    Huom. Hiljaisuuden rukoushetki toteutetaan toistaiseksi etänä ja näytetään seurakunnan Facebook-sivulla keskiviikkoisin klo 12. Tervetuloa mukaan osallistumaan siellä missä olet.
  • Toivontorstai Toivonpaikassa torstaisin klo 13-14.30 kaksi kertaa kuussa. Ryhmässä jaetaan elämän iloja ja suruja, lauletaan hengellisiä lauluja ja rukoillaan. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Kirkonmäellä

Kaarlelan seurakuntakoti, Kruunupyyntie 3
Piireistä vastaa diakoniatyöntekijä Lea Wentin, p. 050 3147 301

• Kirkonmäen Diakoniapiiri Martta-salissa joka toinen keskiviikko klo 13. Diakoniapiiri on toistaiseksi tauolla.
  • Ystäväpiiri keskiviikkoisin kerran kuussa klo 12-14, tuolijumppa klo 11.30. Ruoka 8e. Kuljetus järjestetään sitä tarvitseville, hinta 4e. Ota yhteyttä Johannaan (p. 050 3147 300) tai Leaan viimeistään edellisenä päivänä.

Koivuhaassa ja Mesilässä

Koivuristi, Oravankatu 29
Piireistä vastaa diakoniatyöntekijä Aila Viiperi, p. 050 3147 302

• Koivuhaan Kohtaamispaikka joka toinen keskiviikko klo 13-15.
  • Eläkeläisten eväsreppu joka toinen maanantai klo 11-13. Ruoka ja kahvi 7 e.

Halkokarilla ja Rytimäellä

Piireistä vastaa diakoniatyöntekijä Mervi Keränen, p. 050 3147 299.

• Halkokarin diakoniapiiri joka toinen torstai klo 12.30 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19.
  • Keskustelu- ja rukouspiiri joka toinen torstai klo 12.30 seurakuntakeskuksen Toivonpaikassa, Kustaa Aadolfinkatu 16, ensimmäinen kerros
  • Halkokarin Kohtaamispaikka joka toinen maanantai klo 11-13 Vasikkasaaressa (Trullevintie 135). Ruoka ja kahvi 7 e. Palvelutaksikyyditys 4 e.

Ykspihlajassa

Ykspihlajan kirkko, Iltaruskontie 1
Piiristä vastaa diakoniatyöntekijä Camilla Honkala, p. 050 3147 298 ja Mervi Keränen, p. 050 3147 299.

• Ykspihlajan diakonia- ja lähetyspiiri torstaisin klo 13.30

Sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon!

Facebook Linkki avautuu uudessa välilehdessäDiakonia Kokkola
Instagram Linkki avautuu uudessa välilehdessä@diakoniakokkola

Leirit ja virkistyspäivät

• Leiri- ja virkistyspäivien hinta on 10 e. Hinta sisältää lounaan ja päiväkahvin.
  • Kuljetusmaksu on 4 e, jos ei toisin ilmoiteta.

johtava diakoniatyöntekijä

• Ykspihlaja