Vanhat kädet rukouspiirissä.

Diakonian ryhmät

Seurakunnan diakonian ryhmiä kokoontuu eri puolilla kaupunkia. Ryhmätoiminta jatkuu syyskuun puolivälissä.

Keskikaupungin alueen toimintaa

Seurakuntakeskus, Läntinen Kirkkokatu 17, sisäänkäynti sisäpihalta
Ryhmistä vastaa diakoniatyöntekijä Johanna Rönnkvist, p. 050 3147 300

• Toivontorstai Toivonpaikassa torstaisin klo 13-14.30 kaksi kertaa kuussa. Ryhmässä jaetaan elämän iloja ja suruja, lauletaan hengellisiä lauluja ja rukoillaan. Vapaaehtoinen kahvimaksu. Ryhmästä vastaa Johanna yhdessä vapaaehtoisten kanssa.
  • Rukoushetki seurakuntakeskuksen Kappelissa perjantaisin klo 12. Kappelin ovet ovat auki hiljentymistä varten klo 11.45 - 12.45. Rukoushetkestä vastaa Johanna yhdessä vapaaehtoisten kanssa.
  • Ystäväpiiri Kaarlelan seurakuntakodilla keskiviikkoisin kerran kuussa: tuolijumppa klo 11.15, ruokailu klo 12, jonka jälkeen hartaus ja ohjelmaa. Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat yhdessä oloa, hiljentymistä ja hyvää ruokaa. Ruoka 8e. Kuljetus järjestetään sitä tarvitseville (hinta 4e). Ota yhteyttä Johannaan tai Leaan (p. 050 3147 301) viimeistään piiriä edeltävänä tiistaina.

Kirkonmäen alueen toimintaa

Kaarlelan seurakuntakoti, Kruunupyyntie 3
Piireistä vastaa diakoniatyöntekijä Lea Wentin, p. 050 3147 301

• Kirkonmäen Diakoniapiiri Martta-salissa joka toinen keskiviikko klo 13
  • Ystäväpiiri keskiviikkoisin kerran kuussa: tuolijumppa klo 11.15, ruokailu klo 12, jonka jälkeen hartaus ja ohjelmaa. Ruoka 8e. Kuljetus järjestetään sitä tarvitseville, hinta 4e. Ota yhteyttä Johannaan (p. 050 3147 300) tai Leaan viimeistään edellisenä tiistaina.

Koivuhaka-Mesilä -alueen toimintaa

Koivuristi, Oravankatu 29
Piireistä vastaa diakoniatyöntekijä Aila Viiperi, p. 050 3147 302

• Koivuhaan Kohtaamispaikka joka toinen keskiviikko klo 13-15.
  • Eläkeläisten eväsreppu joka toinen maanantai klo 11-13. Ruoka ja kahvi 7 e.

Halkokari-Rytimäki -alueen toiminta

Kokoontumispaikan tiedot alla.
Piireistä vastaa diakoniatyöntekijä Mervi Keränen, p. 050 3147 299.

• Halkokarin diakoniapiiri joka toinen torstai klo 12.30 Jylhänrinteessä, Halkokarintie 19.
  • Keskustelu- ja rukouspiiri joka toinen torstai klo 12.30 seurakuntakeskuksen Toivonpaikassa, Kustaa Aadolfinkatu 16, ensimmäinen kerros
  • Halkokarin Kohtaamispaikka joka toinen maanantai klo 11-13 Vasikkasaaressa (Trullevintie 135). Ruoka ja kahvi 7 e. Palvelutaksikyyditys 4 e.

Ykspihlajan alueen toimintaa

Ykspihlajan kirkko, Iltaruskontie 1
Piiristä vastaa diakoniatyöntekijä Camilla Honkala, p. 050 3147 298 ja Mervi Keränen, p. 050 3147 299.

• Ykspihlajan diakonia- ja lähetyspiiri torstaisin klo 13.30

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon!

Facebook Diakonia Kokkola
Instagram @diakoniakokkola

Leirit ja virkistyspäivät

• Leiri- ja virkistyspäivien hinta on 10 e. Hinta sisältää lounaan ja päiväkahvin.
  • Kuljetusmaksu on 4 e, jos ei toisin ilmoiteta.

johtava diakoniatyöntekijä

• Ykspihlaja