Uutislistaukseen

Joulu saapuu Lähetyssoppeen

26.11.2020 10.48

Lähetyssopen kahvilaan ja käsityömyymälään on puettu joulu. Ikkunassa leijailevat viehättävät enkelit ja  lähetyksen hittituotteet, villasukat, on aseteltu houkuttelevasti esille. 

Mikäpä onkaan mukavampi joulutervehdys kuin sujauttaa pari lämmittäviä villaisia sukkia kirjekuoreen ja lähettää niiden mukana joulumieli ystävälle. Samalla teet hyvän teon lähetystyön hyväksi.

Poikkeustilanteesta huolimatta kahvila-käsityömyymälä Lähetyssoppi palvelee marraskuussa sekä joulukuun kolmen ensimmäisen viikon ajan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10–14. 
Näiden lisäksi on kolme jouluista pop up -tilaisuutta, jolloin asiakkailla on käsitöiden lisäksi mahdollisuus ennakkotilauksesta hankkia itselleen joululaatikoita ja -limppuja sekä erilaisia leivonnaisia. Pop up -tilaisuudet korvaavat koronatilanteen takia tänä vuonna peruuntuvat perinteiset joulumyyjäiset.

Ennakkotilauksen voit jättää käymällä Lähetyssopessa sen aukioloaikoina sekä ilmoittamalla lähetyssihteerille numeroon 050 3147307  tai sähköpostitse miia.kallio@evl.fi.

 

Joulun pop up -tilaisuudet Lähetyssopessa

• la 5.12. klo 10-15, myynnissä ennakkotilauksesta joululaatikoita 4 e/kpl (porkkana, lanttu ja bataatti), maustekakkuja alkaen 10 e/kpl sekä piparkakkumökkejä.  
Tilaukset to 3.12. mennessä.

• to 10.12. klo 16-20, myynnissä ennakkotilauksesta joululimppuja ja saaristolaisleipää 
5 e/kpl, maustekakkuja 10 e/kpl, pikkuleipiä ja pipareita 5 e/rasia. 
Tilaukset ti 8.12. mennessä.

• to 17.12. klo 16-20, myynnissä ennakkotilauksesta joulupuuroa 5 e/l. Tilaukset 15.12. mennessä. Kauneimmat joululaulut- tuokio klo 18. 
Kahvila ja käsityömyymälä palvelevat myös pop up:ien aikana!
 

Jouluenkeli-koristeita.