Uutislistaukseen

Toivoa naisille -logo.

Rukous liikuttaa Jumalan kättä

1.10.2020 09.23

Arja Savuoja Sansasta vierailee Lähetyssopen Toivoa naisille Pop up -kahvilassa lauantaina 3.10. 

Teksti: Miia Kallio

Suomalaiset ovat mukana kansainvälisessä Toivoa naisille -rukousliikkeessä evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestön Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kautta.
Kansainvälinen Toivoa naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.
 
Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 100 000 naista eri puolilla maailmaa. Kalenteri myös välittää tietoa naisten tilanteista maailmalla. Aiheina ovat muun muassa ihmiskauppa, pakko- ja lapsiavioliitot, leskien asema, tyttölasten abortointi ja surmaaminen, lukutaidottomuus, moniavioisuus, puutteellinen terveydenhuolto sekä köyhyys.
Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat, joiden ohjelma-ajasta puolet on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Suomeen Toivoa naisille -työ rantautui 20 vuotta sitten. Suomessa toimii yli sata rukouspiiriä. Ryhmät ovat vaikuttavia jakamisen ja kohtaamisen paikkoja, joissa voidaan yhdessä kantaa maailman naisia Taivaan isän suureen syliin.

Lauantaina Toivoa naisille pop up -kahvilassa Lähetyssopessa on mahdollisuus päästä tutustumaan enemmän Toivoa naisille -työhön. Sansan aluepäällikkö Arja Savuoja on jakamassa työstä elämänmakuisia välähdyksiä. Musiikista vastaavat Sirpa Läspä ja Hanna Tervanen
Iltapäivän aikana pohditaan myös oman rukouspiirin perustamista Kokkolaan. 


Toivoa naisille pop up 
-kahvila la 3.10. klo 15 
Lähetyssopessa