Uutislistaukseen

Pekka Simojoki.

Gospelmuusikko Pekka Simojoki vierailee Crosspointissa

12.8.2020 14.10

Tunnettu gospelmuusikko Pekka Simojoki ja kitaristi Sami Asp vierailevat Crosspointissa lauantaina 22. elokuuta. 

Tunnettu gospelmuusikko Pekka Simojoki ja kitaristi Sami Asp vierailevat Crosspointissa lauantaina 22. elokuuta. Kaksikielisessä tilaisuudessa Simojoki laulaa ja puhuu aiheesta Jumalan isänsydän.

Pekka Simojoki on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä, joka on ollut tien päällä yli 40 vuotta. 
Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja.
Hän on myös perustanut useita musiikkiryhmiä, esimerkiksi Exit-gospelrockyhtyeen. Tällä hetkellä hän johtaa EtCetera-kuoroa. 
Laulujaan Simojoki höystää tapansa mukaan koskettavilla tarinoilla ja kokemuksilla matkan varrelta. Hänellä on poikkeuksellinen taito ottaa tilanne ja kuulijat huomioon.

Majataloilta on Pekka Simojoen alulle panema matalan kynnyksen illanvietto kirkossa. Illan tarkoituksena on luoda yhteisöllisyyttä ja antaa ihmisille mahdollisuus antaa omat lahjansa käyttöön. Evankeliumi pyritään tuomaan esille sanomasta tinkimättä, mutta modernisti ja leppoisasti.

Myös Sami Asp on tunnettu ja taitava kitaristi ja laulaja, joka on viime aikoina usein esiintynyt Simojoen kanssa. 

Syksyn Crosspoint-illat pidetään pääsääntöisesti Kokkolan kirkossa, koska siellä on mahdollista pitää riittäviä turvavälejä. 

Crosspoint la 22.8. klo 19 Kokkolan kirkossa