Uutislistaukseen

Tarjolla soppaa ja siunausta

Vapaaehtoisten kirkkopyhässä juhlitaan yhdessä tekemistä 

Kaarlelan kirkon käytävä ja edessä valaistu alttari.

Kaarlelan kirkkoon kutsutaan sekä seurakunnassa että muualla toimivia vapaaehtoisia siunattavaksi. Laskiaissunnuntain kirkkopyhässä vapaaehtoisille tarjotaan myös keittoa ja laskiaispullia.

Vapaaehtoisten kirkkopyhää vietetään Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa tänä vuonna iltamessuna Kaarlelan kirkossa laskiaissunnuntaina 11. helmikuuta. 
Ennen messua on Kaarlelan seurakuntakodilla tarjolla keittoateria ja laskiaispulla kiitokseksi vapaaehtoistyöstä. Aterialle kutsutaan tällä hetkellä seurakunnassa tai muualla vapaaehtoisina toimivia henkilöitä. Aterialle on ilmoittautuminen. Ilmoittautua voi tästä, tai numeroon 06 8296 111.
Iltamessu on kaikille avoin tilaisuus, jossa vapaaehtoiset siunataan jälleen tehtävään kuluvalle vuodelle. 
 
Vapaaehtoisuus
on enemmän kuin pullapalkalla toimimista. Se on elämäntapa, sydämen kutsumus, rakennustehtävä ja elämää kannatteleva voima, joka toimii molempiin suuntiin. 
Myös vapaaehtoinen tarvitsee tukea ja ohjausta tehtäväänsä, samoin kuin työntekijä. Tarvitsemme rukousta toistemme puolesta ja Kristuksen hoitavaa läsnäoloa. Ja kyllä se pullakin kieltämättä maistuu ja on ansaittu. Seurakunta haluaa lämpimästi kiittää kaikkia vapaaehtoisia: Kiitos! 
 
Seurakuntaa rakennetaan yhdessä – jokainen on ainutlaatuinen rakennuspalikka omalla paikallaan, lahjoillaan ja omien voimiensa mukaan. Uusille vapaaehtoisille on myös tarjolla tilaa ja tehtäviä. 
Maaliskuun 14. päivä järjestetään Kokkolan seurakuntakeskuksen Alasalissa Vapaaehtoisena seurakunnassa -ilta, johon kutsutaan seurakunnan vapaaehtoisia ja vapaaehtoisuudesta kiinnostuneita. Illassa on mahdollisuus saada tukea omaan tehtävään, vaihtaa tehtävää tai ilmoittautua uudeksi vapaaehtoiseksi. 

Vapaaehtoisten kirkkopyhä
laskiaissunnuntaina 11.2. klo 16.30
Kaarlelan seurakuntakodilla ja klo 18 Kaarlelan kirkossa

Vapaaehtoisena seurakunnassa -ilta 
ke 14.3. klo 17
Kokkolan seurakuntakeskuksen Alasalissa

2024-01-17 14:11:00.0