Yhteisen kirkkovaltuuston päätöksiä 7.1.2020

Julkaistu: 08.01.2020

Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa valittiin Halsuan seurakunnan edustajat yhteiseen kirkkoneuvostoon sekä kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan

Yhteinen kirkkovaltuusto valitsi Halsuan edustajaksi Yhteiseen kirkkoneuvostoon vuodelle 2020 Paavo Hietalahden ja hänen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Seija Karhukorven.

1.1.2020 alkaen Kokkolan yhteisen kirkkoneuvoston kokoonpanoon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 12 jäsentä, jonka jäsenmäärän jakautuma on seuraava:

Kokkolan suomalainen seurakunta 5
Kokkolan ruotsalainen seurakunta 2
Kaustisen ja Ullavan seurakunta 2
Kälviän seurakunta 1
Lohtajan seurakunta 1
Halsuan seurakunta 1

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokuntaan vuodelle 2020 valittiin Halsuan seurakunnan jäseneksi Hannu Mikkonen ja henkilökohtaiseksi varajäseneksi Erkki Hietalahti.

Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta vastaa seurakuntayhtymän omistuksessa olevien kiinteistöjen, rakennusten ja kaluston sekä maa- ja metsäalueiden kunnossapidosta, korjauksista ja hankinnoista sekä seurakuntayhtymän hautausmaista, niiden perustamisesta ja hoidosta sekä hautainhoitorahaston toimintaa koskevien asioiden käsittelemisestä.