Kokkolan suomalaisen seurakunnan joulun ja uudenvuoden tapahtumat

Julkaistu: 10.12.2019

Kokkolan suomalaisen seurakunnan joulun ja uudenvuoden tapahtumat

Su 22.12. 4. adventtisunnuntai Herran syntymä on lähellä”
10.00 Messu Kokkolan kirkossa. Toimittaa Leppisaari, kanttorina Pihlajaharju, Johannakuoro.
18.00 Kauneimmat joululaulut -messu Kaarlelan kirkossa. Toimittaa Majuri, avustaa Jouni Sirviö ja Martti Lilja, kanttorina Göös, lauluryhmä.

Ti 24.12. Jouluaatto. ”Lupaukset täyttyvät”
14.00 Jouluhartaus Marian kappelin pihamaalla. Toimittaa Sirviö, kanttorina Göös.
15.00 Perhehartaus Kokkolan kirkossa. Toimittaa Mourujärvi, kanttorina Pihlajaharju.
16.00 Jouluaaton hartaus Ykspihlajan kirkossa. Toimittaa Teerikangas, kanttorina Salmela.
17.00 Jouluaaton hartaus Kaarlelan kirkossa. Toimittaa Ridanpää, kanttorina Pihlajaharju; Reeta Maalismaa, viulu, Jukka Harju, käyrätorvi

Jouluyö 24.12. ”Teille on syntynyt Vapahtaja!”
22.00 Jouluyön messu Kokkolan kirkossa. Toimittaa Pappinen avustajineen, kanttorina Göös, Kantorei.
22.00 Jouluyön messu Kaarlelan kirkossa. Toimittaa Koutonen avustajineen, kanttorina Salmela, Eija Nygård, huilu, Hannu Ilmolahti, laulu.

Ke 25.12. Jouluaamu ”Nyt Betlehemiin!”
06.00 Sanajumalanpalvelus Kaarlelan kirkossa. Toimittaa Leppisaari, kanttorina Pihlajaharju Kaarlelan kirkkokuoro.
08.00 Sanajumalanpalvelus Kokkolan kirkossa. Toimittaa Leppisaari, kanttorina Pihlajaharju. Huom. aika ja paikka! Ei jumalanpalvelusta Ykspihlajassa!.

To 26.12. Tapaninpäivä ”Kristuksen todistajat”
18.00 Messu Kokkolan kirkossa (Huom. aika ja paikka!). Toimittaa Kontinen-Koski avustajineen, kanttorina Göös, Kokkolan Vokaaliyhtye, johtaa Laitinen. J. S. Bachin Jouluoratorion 2. kantaatin musiikin ensiesitys suomen kielellä.
Huom. Ei jumalanpalvelusta Kaarlelan kirkossa.

Su 29.12. 1. sunnuntai joulusta ”Pyhä perhe”
10.00 Messu Kokkolan kirkossa. Toimittaa Majuri avustajineen, kanttorina Salmela.
18.00 Iltamessu Kaarlelan kirkossa. Toimittaa Pappinen, kanttorina Ida-Emilia Store.

Ti 31.12. Uudenvuodenaatto ”Aikamme on Jumalan kädessä”
22.30 Uudenvuodenyön messu Kokkolan kirkossa. Toimittaa Koutonen avustajineen, kanttorina Göös.

Ke 1.1. Uudenvuodenpäivä ”Jeesuksen nimessä”
10.00 Sanajumalanpalvelus Kokkolan kirkossa. Toimittaa Pappinen, kanttorina Pihlajaharju.