Kaikkien aikojen yökyläily!

Julkaistu: 06.11.2019

Mitä kirkossa yöllä tapahtuu? Sitä pääsevät ihmettelemään 10–14-vuotiaat 22 tunnin ajaksi.

Kokkolan kirkko odottaa yökyläilijöitä valvomisen sunnuntaita edeltävänä yönä.

Yö kirkossa -tapahtuma alkaa lauantaina jo kello 14, jotta ehditään seikkailla ja tutustua kirkkoon kaikessa rauhassa ennen paneutumista yöpuulle kirkkosaliin.

Kirkossa majoitutaan lattialle, joten retkipatja, makuupussi ja oma tyyny on hyvä ottaa mukaan.

Sunnuntaiaamuna osallistutaan perhemessuun, jonka jälkeen voidaan suunnata kotiin yhtä, erilaista yökyläilyä rikkaampana.

Kuivin suin ei jaksa seikkailla eikä nukkua. Emännät kattavat välipalan, päivällisen, iltapalan, aamupalan sekä kirkkomehut. Tapahtuman hinta on 10 euroa ja ja paikkoja on rajoitetusti 20.

Mukana seikkailemassa ovat nuorisotyönohjaaat Sirpa Karjalainen ja Mauri Pulli. Vartiointihommissa enkeleitä avustaa kaksi yövartijaa.

Yö kirkossa on osa 100 vuotta iloa – koululaiset kirkossa -juhlavuoden valtakunnallista toimintaa.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan osoitteessa: kokkolansuomalainenseurakunta.fi/asiointi

Yö Kokkolan kirkossa
la 16.11. klo 14 – su 17.11. klo 12