Uutiset

Elieser-kuoron kahvikonsertti

Julkaistu: 17.10.2019

Ihmisen hyvinvoinnille on tärkeää, että hän on jollekin merkityksellinen – että joku on kiinnostunut hänestä, ajattelee häntä ja jopa rakastaa häntä. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että itse Jumala on kiinnostunut Sinusta ja että juuri Sinä olet Luojan kaunein ajatus. Runoilija Pia Perkiö on kiteyttänyt tämän kristinuskon yhden perusajatuksen upeasti lauluun, johon Maria Laakso on tehnyt koskettavan sävelen. Kun Jumala on meidät luonut – jokaisen erilaiseksi – hän haluaa myös pitää meistä huolta niin hyvinä kuin pahoina päivänä. Laulussa lauletaan: Hän on kaikessa kanssasi ja kantaa taakkojasi. Olet ihme – taivaan lapsi, Luojan kaunein ajatus.

Elieser-kuoro.Elieser-kuoro on koonnut syksyn konserttiinsa lauluja, jotka kertovat Taivaan Isän huolenpidosta ja rakkaudesta meitä luotujaan kohtaan. Mukana on usean lauluntekijän gospel-tyyppisiä lauluja, muun muassa Pekka Simojoelta, Tommi Kaleniukselta, Juha Tapiolta, Petri Laaksoselta. Laulut on kuorolle sovittanut kuoronjohtaja Lea Ridanpää sekä kahteen lauluun kuorolainen VirvaTistelgren. Mukana on myös yhteislaulua.

Konserttiin on vapaa pääsy. Konsertin jälkeen on kahvitarjoilu, jonne kuorolaiset ovat leiponeet suolaista ja makeaa syötävää. Kahvitarjoilun tuotto menee Aunuksen Vitelen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön.

Elieser-kuoron kahvikonsertti Snellmankodilla, Rantakatu 27, sunnuntaina 27.10. klo 16