Musikaalin laulut ja leikit piirtyivät lasten mieliin

Julkaistu: 02.10.2019

Urho Hietaharju, Martti Rannila ja Amelia Ranta-Ylitalo nauttivat Nonni-musikaalista Kokkolan kirkossa jo toitsamiseen. Kuva: Mari Hautamäki

Kokkolan suomalaisen seurakunnan Varhaiskasvatustyön ja Lapsikuoro Kultajyvän yhteisponnistus, Nonni-musikaali esitettiin Kokkolan kirkossa seurakunnan 90-vuotisjuhlaviikolla useana päivänä. Päiväkoti- ja koululaisnäytöksiä oli aamupäivisin, yleisönäytökset iltakuudelta.

Teksti ja kuvat: Mari Hautamäki

Nonni-musikaalissa toisen aasin roolissa nähtiin nuorisotyönohjaaja Mauri Pulli.

Lapsikuoro Kultajyvän laulajat esittivät Nonni-musikaalissa Nooan arkkiin kipuavia eläimiä.

Vedenpaisumuksen jälkeen Jumala antoi Nooalle sateenkaaren merkiksi liitosta ihmiskunnan kanssa.