Evankelista Ilkka Puhakkaa kiinnostaa ihmisen sisin

Julkaistu: 02.10.2019

- Minulle ei ole väliä, onko ihminen köyhä vai rikas, huono- tai hyväosainen, juutalainen vai pakana. Minua kiinnostaa ihmisen sisin. Sinne minä haluan puhua, sanoo evankelista ja raamattuopettaja Ilkka Puhakka, joka vierailee lauantaina Kokkolassa.

Yksi Ilkka Puhakan erityisaloista on ollut kristillinen vankilatyö Venäjällä, missä hän kiersi 20 vuotta. Nykyisin Puhakka tekee yhteistyötä muun muassa israelilaisen Sarigim King’s Kids Jerusalem -järjestön kanssa, toimien tukihenkilönä ja Raamatun opettajana. Sarigim-järjestö (suomeksi oksa) tekee rauhantyötä lasten ja nuorten parissa, kohdaten niin juutalaisia kuin arabinuoria.

Ilkka Puhakkaa kiinnostaa ihmisen sisin. Kuva: Ari KoivulahtiLauantaina 5.10. iltapäivällä klo 14 Ilkka Puhakka opettaa Yläsalissa teemalla Ei väkisin eikä pakottaen vaan... – miten tavoittaa ystäväsi evankeliumin sanomalla.
Illan Crosspointissa, evankelioimisillassa Kokkolan kirkossa Puhakan aiheena on Mitäs nyt?!

Puhakka luennoi suomeksi, molemmat tilaisuudet tulkataan ruotsiksi.

Ilkka Puhakka la 5.10.
klo 14 Yläsalissa ja
klo 18 Kokkolan kirkossa.