Laulamme matkasta pääsiäiseen

Julkaistu: 11.04.2019

Hiljaisen viikon keskiviikkona Kokkolan kirkossa on erityinen ilta. Silloin seurakunta kulkee Kristuksen mukana hänen kärsimystiellään laulaen yhdessä tuttuja virsiä.

Tilaisuuden yhteislauluja ovat muun muassa Käy yrttitarhasta polku (VK 77), Käykäämme nyt Jerusalemiin (VK 54) ja Oi rakkain Jeesukseni (VK 63). Virsikirjan uudesta liiteosasta on mukana myös pari uutta virttä.

Laulamme matkasta pääsiäiseen -illan yhteislaulua johtaa Tuomo Viherjuuri. Illan juontaa Tatu Koutonen.

- Musiikin kautta voi luontevasti liittyä hiljaisen viikon tapahtumiin, Tatu Koutonen pohtii.

- Yhdessä laulaminen luo yhteyttä, koskettaa ja hoitaa. Toivon, että ilta voi koota yhteen eri-ikäisiä seurakuntalaisia ja rohkaista elämässä eteenpäin.

Tilaisuuden aikana seurakuntalaisilla on mahdollisuus antaa vapaaehtoinen lahja Yhteisvastuukeräykseen.

Kuva: Kristina KlingenbergLaulamme matkasta pääsiäiseen -yhteislaulutilaisuus
ke 17.4. klo 18 Kokkolan kirkossa.