Kaarlelan kirkko suljetaan peruskorjauksen ajaksi

Julkaistu: 04.01.2019

Kaarlelan kirkko peruskorjataan tämän vuoden aikana. Remontin takia kirkko on suljettu ensi maanantaista 7. tammikuuta alkaen.
Peruskorjaus tehdään pääosin kevään aikana, ja kirkko on tarkoitus avata jälleen kesäkuussa 2019.
Kirkon ollessa suljettuna korvaavina tiloina käytetään lähinnä Kaarlelan seurakuntakotia, Kokkolan kirkkoa ja Ykspihlajan kirkkoa.

Peruskorjaus koskee pääasiassa kirkon sisätiloja. Sakasti peruskorjataan ja kirkkosaliin rakennetaan wc. Kirkon tekniikka ja elektroniikka päivitetään täyttämään nykypäivän vaatimukset.
Kirkkosali säilyy pääosin nykyisellään. Joitakin muutoksia on kuitenkin luvassa: alttaripöytä uusitaan, seinät pintakäsitellään ja kirkonpenkit maalataan.

Teksti: Martin Kankkonen

Kaarlelan kirkko suljetaan ensi maanantaina kevään ajaksi sisätilojen remontin takia.Kuva:Tarja Jakobsén