Juha Saari vierailee loppiaisena Keski-Pohjanmaalla

Julkaistu: 28.12.2018

Pastori Juha Saari on työskennellyt perheineen Venäjällä vuodesta 2000. Hän vastasi ensin Omskin seurakunnasta ja 2006–2013 Inkerin evankelisluterilaisen kirkon Siperian rovastikunnasta.

Saaret muuttivat Suomeen 2013. Juha Saari työskentelee tällä hetkellä Suomesta käsin Inkerin kirkossa koulutus- ja konsultointitehtävissä.

Juha Saari työskentelee tällä hetkellä Suomesta käsin Inkerin kirkossa koulutus- ja konsultointitehtävissä. Kuva: Philippe GueissazLoppiaisena 6. tammikuuta Juha Saari saarnaa kymmeneltä alkavassa messussa Kälviän kirkossa.
Iltapäivällä kello 15.30 Saari kertoo Inkerin kirkon nyky- tilasta ja tulevaisuuden näkymistä Kansanlähetyskodilla (Rantakatu 14, toinen kerros). Kello 17 on Mikael-salissa ensimmäistä kertaa kaksikielinen iltamessu, jonka toteuttavat yhdessä Kokkolan ruotsalainen seurakunta ja Keski-Pohjanmaan evankelisluterilainen Kansanlähetys. Juha Saari saarnaa, ja kirkkoherra Per Stenberg toimii liturgina. Kevään muut iltamessut ovat sunnuntaina 10.3. ja helatorstaina 30.5.