Konserttiretkelle Ullavaan 21.1. Johannakuoron matkassa

Julkaistu: 10.01.2018

Retkellä tutustutaan myös Ullavan kirkkoon.

Johannakuoro konsertoi sunnuntaina 21. tammikuuta 2018 Ullavan seurakuntakodilla. Kuoroa johtaa kanttori Tuomo Viherjuuri. Konsertin teema on Ajasta aikaan.

Ullavan seurakuntakodilla on kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen. Vapaaehtoinen kahvimaksu annetaan seurakunnan nuorisotoimintaan. Konsertti alkaa klo 14. Vielä ennen paluumatkaa on lyhyt tutustumiskäynti kirkkoon.

Kokkolasta on mahdollisuus lähteä konserttiretkelle yhteisellä bussilla Johannakuoron kanssa. Mukaan mahtuu 22 henkilöä. Ilmoittautumiset tehdään viimeistään torstaina 18.1. Kokkolan seurakuntakeskuksen neuvontaan numeroon 06 8296 111. Neuvonta on avoinna arkisin klo 9–15.
Lähtijät kokoontuvat klo 11.50 Kokkolan kirkon edustalle, Läntinen Kirkkokatu 12. Bussi ei ota matkustajia matkan varrelta.

Konsertin järjestävät Kaustisen ja Ullavan seurakunta sekä Ullavan kuvataiteen ja musiikin viikko.