Seurakunnan pitkäaikainen lastenohjaaja Teija Taivassalo jäi eläkkeelle

Julkaistu: 09.10.2017

Kirkkoherra Jouni Sirviö ja lapsityönohjaaja Päivikki Kivistö onnittelevat eläkkeelle siirtyvää Teija Taivassaloa.Pisimmän työuran Kokkolan suomalaisen seurakunnan lastenohjaajana, 42 vuotta, tehneen Teija Taivassalon eläkekahveja juotiin keskiviikkona 4. lokakuuta.
Teija Taivassalo aloitti työuransa seurakunnan lastenohjaajana 1.9.1975.

- Se on pitkä taival, johon on mahtunut monenlaisia työvuosia, suuri kiitos sinulle niistä kaikista, sanoi Teija Taivassalolle puheen pitänyt Kokkolan suomalaisen seurakunnan lapsityönohjaaja Päivikki Kivistö.
- Olet todella kätevä käsistäsi, taiteellinen ja luova. Askartelut ja käden taitoa vaativat työt ovat sinulla hallinnassa. Kädentaitojen lisäksi osaat heittäytyä lasten kanssa erilaisin projekteihin ja ottaa vastaan uusia haasteita ja toimintatapoja, Päivikki Kivistö kiitteli.

Teija Taivassalo työskenteli vuosikymmeniä Koivuristin ja Ykspihlajan alueilla. Teija Taivassalo antoikin Koivuhaan ja Ykspihlajan lapsille ja lapsiperheille seurakunnan kasvot.
- Olet osannut työssäsi kohdata perheet ja lapset aina ystävällisesti, kunnioittavasti ja tasapuolisesti. Nämä asiat ovat mielestäni olleet työsi kulmakiviä, ja sitä perheet ovat arvostaneet, Päivikki Kivistö lisäsi.

Teksti ja kuva: Mari Hautamäki