Tytöt ja pojat (7-14-vuotiaat)

Toimintaa pojille ja tytöille

Seurakunta tarjoaa tytöille ja pojille (7–14-vuotiaat) kerhoja, leirejä ja Hengari -iltapäiviä.

Kerhot kokoontuvat keskustassa Seurakuntakeskuksessa, Koivuhaassa, Halkokarilla, Ykspihlajassa ja Kirkonmäellä.

Kerhoissa on mahdollisuus kokea yhdessäolon riemua leikkien, askarrellen, liikkuen ja monenlaista mukavaa puuhastellen. Jokaiseen kerhoon kuuluu olennaisena osana hiljentymishetki. Kerhojen ohjaajina toimivat koulutetut nuoret kerhonohjaajat ja nuorisotyönohjaajat. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Kerhotoiminta on maksutonta.

Tervetuloa paikan päälle!

TULOSSA
Yö kirkossa -tapahtuma 10–14-vuotiaille pojille ja tytöille Kokkolan kirkossa 16.–17.11.
Tapahtumassa seikkaillaan ja yövytään kirkossa, tutustutaan kirkkoon ja sen tiloihin sekä osallistutaan yhteiseen perhemessuun sunnuntaiaamuna kello 10.
Osallistumismaksu 10 euroa. Ilmoittautuminen alkaa to 3.10. Voit ilmoittautua tästä.

Karjalainen Sirpa

Varhaisnuorisotyö