Perhekerhot

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja hoitajille kaikenikäisten lasten kanssa. Perhekerhot kokoontuvat viikoittain. Kerhojen ohjelmassa on vaihdellen Raamatun kertomuksia, laulua, leikkejä, loruja, piirtelyä tai pientä askartelua lasten ikä huomioiden.

Perhekerhossa voi leikkiä oman lapsen kanssa kerhon leluilla ja vaihtaa kuulumisia muiden osallistujien kanssa. Leikit yhdessä toisten lasten kanssa auttavat lasta sopeutumaan ryhmään ja kehittämään omia sosiaalisia taitojaan, oman turvallisen aikuisen ollessa kuitenkin lähellä.

Perhekerhoissa on tarjoilumaksu 2 euroa/perhe.

Perhekerhoista vastaa yhdessä lastenohjaajien kanssa lapsityönohjaaja Karin Uotila.

Perhekerhojen kokoontumispaikat

Keskikaupunki keskiviikkoisin klo 9-11
• Seurakuntakeskus, Läntinen Kirkkokatu 17, Nuorisotila Avara, p. 050 3147 272
• lastenohjaaja Eija Korkia-Aho

Jylhänrinne, Halkokarin toimitila perjantaisin klo 9-11
• Halkokarintie 19, p. 050 3147 274
• Lastenohjaaja Aino-Sofia Koivisto

Lisätietoja kerhoista antaa:

Uotila Karin

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Lapsi- ja perhetyö Varhaiskasvatus

Yhteisten hetkien avulla lapsi oppii rauhoittumaan, keskittymään, odottamaan vuoroaan ja ottamaan muita huomioon, aikuisten mallin mukaan.