Kymmenvuotiaat

Kymppisynttärit

Nyt on vuonna 2009 syntyneiden 10-sankareiden eli täyskymppien juhlavuosi. Toivomme, että saat kokea antoisan ensimmäisen täyden kympin juhlavuoden!

Seurakuntamme noin 400:ää kymppivuotiasta muistetaan vuoden mittaan eri tavoin.

Seurakuntamme suurin varhaisnuorille suunnattu tapahtuma kymppikonserttikiertue sekä synttärit kouluilla ovat onnellisesti ohi.
Tänä vuonna mukana oli muusikko Pekka Simojoki.

Kymppikonsertit ja -synttärit toteutuivat viikolla 6 syntymäpäiväjuhlina, joissa luokka sai seurakunnalta lahjan, oppilaat saivat opettajansa kanssa koristella luokan serpentiinein ja ilmapalloin. Täytekakku ja mehut nautittiin omassa luokassa sopivana ajankohtana opettajan ohjauksessa.

Tervetuloa juhlimaan yhdessä koko perheen kanssa 10-synttäreitä ja itsenäisyyspäivää Vasikkasaareen (Trullevintie135)

Juhlat alkavat yhteisellä ohjelmalla klo 15, joka kestää noin tunnin, tämän jälkeen vapaata oleilua, toimintapisteet, sekä täytekakkukahvit ja mehut.

Ilmoittaudu mukaan juhliin tästä viimeistään 27.11.

Lisätietoa: Ida Lakanen vs.nuorisotyönohjaaja 050-3147255 tai

Vuoden mittaan sinua TÄYSKYMPPI kutsutaan läheistesi kanssa mukaan seurakunnan toimintaan.
Seuraa ilmoitteluamme Kokkola-lehden seurakuntasivuilla ja nettisivuillamme.

Täyskymppien infokanavalle ilmoittautuneille lähetetään mm. sähköpostilla tietoa toiminnastamme.

Täyskymppien (v. 2009 syntyneet) oma infokanava

Ilmoittaudu infokanavalle tästä.

Täyskymppitoiminnan periaatteesta
Suomessa on kautta aikojen juhlittu ”pyöreitä" vuosia täyttäviä sukulaisia ja ystäviä. Mukaan juhliin on kutsuttu joko lähimmät ystävät tai avoimella kutsulla laaja vierasjoukko.
1980-luvulla hoksattiin, että myös lapsi täyttää ”pyöreitä” vuosia. Sekä Tampereen että Turun seurakuntayhtymät alkoivat järjestää syntymäpäiväjuhlia ja leirejä ensimmäistä täyttä kymppiään viettäville lapsille.

Kaikille Kokkolan suomalaisen seurakunnan täyskympeille lähetetään kotiin kirjeitse seurakunnan tervehdys, onnittelut ja kutsu mukaan toimintaan.

Haluamme toivottaa teille täyskympit ja teidän perheillenne taivaan Isän siunausta!

Toimintaa koordinoi

Mäki-Leppilampi Aki

VIRKAVAPAALLA
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Pyhäkoulutyö Varhaisnuorisotyö

1. Jo aamulla aikaisin kun heräilen
kun vuoteelta nousen minä muistan sen.
Siks kaikille huudan hyvän huomenen:

2. On koulussa opettaja mukava,
ja kaverit tietenkin on parhaita.
Me yhdessä pelataan myös pihalla.

3. Me potkitaan palloa ja retkiä
me yhdessä tehdään polkupyörällä.
Me kerrotaan toisillemme vitsejä.

4. On kymmenenvuotiaalla tietenkin
myös suruja. Nekin hoituu parhaimmin,
kun kuiskaa ne korvaan hyvän kaverin.

5. Kun ulkona päivä sitten pimenee,
niin kotona äiti hieman hermoilee.
On hänellä valmiina kai iltatee.

6. Kun illalla viimein painan tyynyyn pään
ja kertailen tapahtumat päivän tään.
Voi Jumala kuinka minä kiitänkään:
On hienoa olla täyskymppi!

(Sanat ja sävel: Jaakko Löytty)