Jumalanpalvelusryhmät

Vuoden 2013  keväästä lähtien on Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa laajennettu messun toteuttamiseen osallistuvaa joukkoa. Uusia vapaaehtoisia etsitään koko ajan. Messuryhmiin toivotaan eri-ikäisiä, miehiä, naisia, lapsia ja nuoria.

- Jumalanpalvelusryhmässä mukana oleminen antaa mahdollisuuden olla yhdessä Jumalan ja muiden kristittyjen kanssa. Samalla se muistuttaa siitä, että seurakunta on maailmanlaajuinen. Synti erottaa ihmiset Jumalasta ja toisistaan - ei kieli, ei kansalaisuus eikä ihonväri, kertovat Kokkolan kirkon maahanmuuttajista ja Ykspihlajan alueelta kootut jumalanpalvelusryhmäläiset.

Kokoonnumme messuun Jumalan hoitoon - ja yhdessä kyselemme, mitä Jumala haluaa puhua minulle ja meille messussa.

Jos haluat mukaan toteuttamaan messua, ota yhteyttä:

Ridanpää Jukka

Kappalainen
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Seurakuntatyö

Kuvassa jumalanpalveluksen suunnitteluun osallistuneet Mazin Zaya (oik.), Samir Gogrgies, Irma Isohanni, Katja Huuhka, Victoria Mooses ja Maryam Khanoo.