Tule mukaan toimintaan!

Seurakunta haluaa tarjota hengellisen kodin kaiken ikäisille, kodin jossa on turvallista olla.

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan, virkistymään, rakentumaan hengellisesti ja kokemaan yhteyttä. Tarjolla on myös monenlaisia tehtäviä, joissa voit seurakuntalaisena antaa oman panoksesi.

Kokkolan suomalaisen seurakunnan tapahtumat 26.3. - 1.4.2020

5. paastonajan sunnuntai Kärsimyksen sunnuntai
Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä
paastonaika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi
(dominica passionis). Jeesuksen aikalaiset eivät ymmärtäneet
hänen olemustaan ja tehtäväänsä, mutta ”kivestä, jonka rakentajat
hylkäsivät”, oli tuleva kivi, jolle Jumalan seurakunta rakentuu.
Jeesus on uuden liiton välittäjä. Hän on kuollut kootakseen yhteen
kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset.
Tekstit: Ps. 43:2–5; Jes. 65:1–3; Ef. 2:12–16; Luuk. 13:31-35

NETTIHARTAUDET JA -JUMALANPALVELUS
KE 25.3. klo 18.30 Suora iltahartaus Kokkolan kirkosta seurakunnan netti- ja FB-sivulla.
SU 29.3. klo 10 Nettijumalanpalvelus Kokkolan kirkosta. Toim. Kontinen-Koski, av. Ridanpää, kantt. Viherjuuri, Pihlajaharju. Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalvelukseen vain radion, netin tai sosiaalisen median kautta @kokkolansuomalainenseurakunta.
Klo 11.30-13.30 Kaarlelan kirkko avoinna hiljentymiseen ja rukoukseen.
Klo 13-15 Kokkolan kirkko avoinna hiljentymiseen ja rukoukseen.
KE 1.4. klo 18.30 Suora iltahartaus Kokkolan kirkosta srk:n netti- ja FB-sivulla.

DIAKONIA

Vastaanotto vain ajanvarauksella. Ajanvaraus ma, ti ja to klo 9-10
p. 06 8296 882. Muina aikoina yhteydenotto suoraan diakoniatyöntekijöille tai tai soittopyyntö neuvontaan p. 06 8296 111 arkisin klo 9-15.

LÄHETYS

Lähetyssoppi suljettu toistaiseksi.
TO 26.3. klo 12 Livelähetys Lähetyssopen lauluhetkestä Kokkolan suom. srk:n
Facebook-sivuilla. Seuraa myös Lähetyssoppi Fb-sivulta ajankohtaisia asioita
lähetyksestä. Lähetyssihteeri Miia Kallio tavattavissa puhelimitse 050 3147307 ja
miia.kallio (at) evl.fi

NUORET

Nuortentoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Instagramiin @kokkolansuomseurakunnannuoret.
Arkiaamuisin Hyvää huomenta: päivän biisi ja raamatunkohta.
Arkipäivisin klo 13 Päiväkahvit. Yhdessäoloa ja kuulumisten vaihtoa.
KE 25.3. klo 17.30 Open Bible -nuorten Instagram-raamis.
PE 27.3. klo 19 Violetti – Instagram live -nuortenilta
SU 29.3. klo 10 Nettijumalanpalvelus seurakunnan nettisivujen, Instagram-tilin sekä
Facebook-sivujen kautta. Tämän jälkeen nuorten Instagram-kirkkokahvit, jossa jutellaan
sunnuntain teksteistä.

OPISKELIJAT

Torstaisin klo 18-21 oppilaitospastori Reetta Mourujärvi tavoitetta- vissa Instagramissa:
@pappireetta

PÄIVYSTÄVÄ PAPPI

vastaa työtilanteen salliessa p. 050 3147 258, tai jätä viesti.

MUUT

Kansanlähetyskoti, Rantakatu 16. Kaikki toiminta on tauolla toistaiseksi. Seuraa
Facebook-sivuja ja viikkotiedotetta, joiden kautta tiedotamme jatkosta.
Armon kappeli (Sley), Kaarlelankatu 4. Kaikki tilaisuudet peruttu 13.4. saakka. Osallistu
kappelista sunnuntaisin klo 12 lähetettäviin hartaushet- kiin YouTube-kanavalla. (Pasi Palmu, Henna-Maria Harju, Minna-Leena Lahti), löytyvät myös tallenteina. Muista myös mediakirjasto.sley.fi.

KASTETTU

Viola Eveliina Linna, Emma Lilja Karoliina Kivelä, Felicia Viola Helena Pietilä, Kerttu
Hertta Clara-Maria Ranta-Panula, Caspian Matias Salo.

HAUTAAN SIUNATTU

Liisi Tuulikki Harju 81 v, Kalevi Räisälä 80 v, Veikko Aarne Oinonen 78 v, Raimo Juhani Koski 74 v.

Seurakunta facebookissa

Lisää tapahtumia ja toimintaa löydät tapahtumakalenterista.