Bach Pihlajassa

Hannes Uunila

Vapaa pääsy! Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 2-20 e

Bach Pihlajassa 24.7.2021 klo 18

Joukko Kokkolan seurakuntien kirkkomuusikkoja yhdistävät voimansa ja tarjoilevat upean kattauksen korkealle arvostetun Johann Sebastian Bachin urkumusiikkia Ykspihlajan kirkossa 24.7. klo 19. Urkureina toimivat kanttorit Tuomo Viherjuuri, Tuula Pihlajaharju, Teemu Suominen, Hannes Uunila ja Janne Salmela. Illan ohjelmassa on mukana mm. konserttoja, urkukoraaleja ja preludeja sekä fuugia.

Ykspihlajan kirkkosalin akustiikka ja urut sopivat hyvin Bachin urkumusiikille. Tila helmeilee yläsäveliä ja vahvistaa matalia taajuuksia, jotka tuntuvat aina kehossa saakka. Siksi urkujen soinnin monipuolisuus kannattaa tulla kokemaan paikan päälle. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Bach Pihlajassa -konsertti on osa Ykspihlajan kulttuuriviikkoa.

Vapaa pääsy! Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 2-20 e

Kokkolan suomalainen seurakunta