Pyhäkoulut

Pyhäkoulut 2019

Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki 4–12-vuotiaat lapset. Nuorimmat aikuisen seurassa.

Kun toivot lapsellesi synttärijuhlapyhäkoulun (toimii ympäri vuoden, kesto noin 30-45 minuuttia), ota yhteys työntekijään. Yhteystiedot alla.

Kun toivot pyhäkouluryhmän kokoontuvan kotisi lähellä tai kodissasi, ota yhteys työntekijään. Yhteystiedot alla.
Pyhäkoulun voi ohjata kotonasi myös joku muu, kuin perheenjäsen.

KUN HALUAT PYHÄKOULUNOHJAAJAKSI, OTA YHTEYTTÄ! Yhteystiedot alla.
Tehtävä sopii hyvin yläkoululaiselle, toisen asteen opiskelijalle ja aikuiselle. Seurakunta tarjoaa opastusta, materiaalin ja tuen.

TERVETULOA PYHÄKOULUUN YKSIN TAI AIKUISEN SEURASSA!

Pyhäkoulunopettajat Eivor Haggmark ja Sirja Silvola

Kokkolan kirkko
Läntinen Kirkkokatu 12
su klo 10 jumalanpalveluksen saarnan aikana

Ykspihlaja
Ahdintie 20
joka toinen su klo 15 (parittomat viikot)

Koivuristi
Oravankatu 29
* kareninkielinen pyhäkoulu seurojen yhteydessä su klo 11.30

Pyhäkoulutyö järjestää myös isovanhempien lastenlasten yhteisiä leirejä sekä isien ja lasten yhteisiä leirejä mahdollisuuksien mukaan.
Molemmille leireille voivat osallistua kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa.
Tarkemmat tiedot näillä sivuilla tai Kokkola-lehden seurakuntasivuilla.

Ota rohkeasti yhteyttä työntekijään.

Tervetuloa mukaan!

Mäki-Leppilampi Aki

VIRKAVAPAALLA
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Pyhäkoulutyö Varhaisnuorisotyö

Lakanen Ida

Vs. nuorisotyönohjaaja
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Pyhäkoulutyö

Radiopyhäkoulu

Radiopyhäkoulut ovat noin kymmenminuuttisia hartaushetkiä, jotka koostuvat rukouksesta, hengellisestä lastenmusiikista ja hartauspuheesta. Mikrofonin takana istuvat pääasiassa Oulun seurakuntien lapsityönohjaajat, lastenohjaajat ja papit.
Sunnuntain teema perustuu yleensä päivän evankeliumitekstiin, jonka sisällön radiopyhäkoulu avaa kuulijalle niin että lapsikin sen ymmärtää.

Radiopyhäkoulu sunnuntaisin
* Radio Deissä (Kokkolassa 104,3 MHz ) klo 8.45 ja klo 11.25 (ei kuukauden 1. sunnuntaina)
* Radio Pookissa (Kokkolassa 89.3 MHz) klo 9.45
* FM-taajuuksien lisäksi sen voi kuulla suorana lähetyksenä myös nettiradioissa www.radiodei.fi ja www.radiopooki.fi