Päiväkerhot

Päiväkerhot 3–5-vuotiaille

Kokkolan seurakuntakeskuksen päiväkerholaiset miettivät alla olevalla videolla, mitä tarkoittavat sanat seurakunta, kirkko ja pappi.

Mikäli video ei näy sivulla, pääset katsomaan videon täältä

Päiväkerhotoimintaa järjestetään Halkokarilla Jylhänrinteessä, Kokkolan keskustassa seurakuntakeskuksessa, Kaarlelan seurakuntakodilla sekä Ykspihlajassa.
Päiväkerhon on kirkon järjestämää kristilliseen arvopohjaan perustuvaa varhaiskasvatusta 3–5-vuotiaille lapsille.
3-5-vuotiaiden kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajan. Viisivuotiaille on tämän lisäksi yksi kerhokerta perjantaisin.
Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan kerhopaikkojen lastenohjaajilta.

PÄIVÄKERHO - LEIKIN LUMOA JA HILJAISUUTTA

Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon ydintä. Päiväkerho tukee lapsen uskoa ja kokemusta siitä, että seurakunta on hänen kristillinen kotinsa.

Mukaan tarvitset kerhorepun, eväät ja tossut. Kerhotilassa on jokaiselle lapselle oma nimikoitu naulakko.

Kerhopäivällä on oma rytminsä, johon kuuluu monenlaista toimintaa; hiljentymistä, musisointia, rukousta, raamatunkertomuksia, leikkiä, askartelua, ulkoilua, satuja...

Päiväkerhoissa on lukukausimaksu:

• kaksi kerhokertaa viikossa 30 e, sisarukset 45 e ja useampi lapsi 50 e/lukukausi
  • viisivuotiaiden kolmas kerhokerta viikossa + 15 e/lukukausi

Päiväkerhojen toimipisteet

HALKOKARI
Jylhänrinne, Halkokarintie 19
Lastenohjaaja Aino-Sofia Koivisto, p. 050 3147 274

SEURAKUNTAKESKUS
Läntinen Kirkkokatu 17
Lastenohjaaja Eija Korkia-Aho, p. 050 3147 272

KAARLELAN SEURAKUNTAKOTI
Kissankulma
Kruunupyyntie 3
Lastenohjaajat Lea Vuolaspuro, p. 050 3147 277, Päivi Rannisto, p. 050 3147 275 ja Marja Tuoreniemi, p. 050 3147 278

YKSPIHLAJA
Iltaruskontie 1
lastenohjaaja Marja Tuoreniemi, p. 050 3147 278

Päiväkerhoasioissa voit ottaa yhteyttä suoraan kerhopaikan lastenohjaajaan tai lastenohjaaja Karin Uotilaan.

Uotila Karin

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Lapsi- ja perhetyö Varhaiskasvatus

Päiväkerhot kokoontuvat

Päiväkerhojen toimintavuosi kestää syksystä kevääseen.
Päiväkerhot kokoontuvat arkisin: 3-5-vuotiaiden ryhmät kahdesti viikossa kolmen tunnin ajan ja 5-vuotiaat kolmannen kerran viikossa.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan huhti-toukokuussa.
Lastenohjaajilta voi kysellä vapaita kerhopaikkoja myös kesken vuoden.