Lähetys

Lähetystyö

Miksi lähetystyötä tehdään?

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn tehdä kaikki kansat hänen opetuslapsikseen kastamalla ja opettamalla. Velvoite tehdä lähetystyötä sisältyy siis jo jokaisen kristityn omaan kasteeseen. Siksi jokainen kristitty on kutsuttu tekemään lähetystyötä tavalla tai toisella. Sinullekin on paikka seurakunnan lähetystyössä!

Miten lähetystyötä tehdään?

Nykyaikainen lähetystyö on kokonaisvaltaista ihmisen huomioonottamista - sekä hengelliset että aineelliset tarpeet huomioidaan. Lähetystyöntekijät työskentelevät kentillä mitä erilaisimmissa ammateissa. Evankeliumin sanomaa kerrotaan sekä julistaen että palvellen.

Kokkolan suomalainen seurakunta tukee lähetystyöntekijöitä maailmalla, lähetysasiaa pidetään esillä muun muassa lähetyspiireissä, joissa kerätään myös varoja lähetykselle. Lähetyssoppi on vapaaehtoisvoimin toimiva kahvipaikka, jonka tuotto menee lähetystyön tukemiseen.

Hyvän Mielen -lounas on tarjolla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-13 syyskuusta toukokuuhun Kokkolan seurakuntakeskuksen Alasalissa. Lounaan tuotto käytetään lähetyksen ja diakonian hyväksi. Tarjolla on maukasta kotiruokaa, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, jälkiruoan ja kahvin.

Hinnat:
• aikuiset 8,50 e
• 4-11 v 2 e
• alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Hyvän Mielen -lounaslista syyskuu

Kallio Miia

Lähetyssihteeri
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Lähetys

Kopperoinen Marja

Kappalainen
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Seurakuntatyö

Käsityöpiiri

Patalappuja

Lähetystyöhön kerätään varoja muun muassa käsitöitä tekemällä.