Vasikkasaaren leirikeskus

Vasikkasaaren leirikeskus

Vasikkasaaren leirikeskus sijaitsee noin 5 km päässä Kokkolan keskustasta meren rannalla, Trullevintien varressa. Vasikkasaari on seurakuntayhtymän leirikeskuksista ainoana ympärivuotisessa käytössä. Leirikeskuksen kaikki rakennukset sijaitsevat tiiviisti lähekkäin ja rakennusten muodostamalla suojaisalla sisäpihalla on mahdollisuus erilaisiin pallopeleihin tai oleskeluun nurmialueella. Pihapiirissä on myös grillipaikka makkaranpaistoa varten. Piha on helppokulkuinen ja tiloissa on pyritty huomioimaan saavutettavuustekijät.

Leirikeskus soveltuu erilaisten juhlien, kuten häiden ja syntymäpäivien sekä koulutusten ja saunailtojen pitopaikaksi

Leirikeskuksen päärakennuksessa on sali, ruokailutila, keittiö, luokkatila sekä majoitustiloja. Sali ja ruokailutila ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi isoksi saliksi, johon saadaan pöytäpaikat 120 hengelle esimerkiksi perhejuhlia varten. Normaalitilanteessa ruokailutilassa on 50 pöytäpaikkaa ja salissa 150 istumapaikkaa. Luokkatilassa istumapaikkoja on 31.

Leirikeskuksen saunarakennus sijaitsee rannassa. Rakennuksessa on erilliset sauna- ja suihkutilat miehille ja naisille sekä takkahuone. Rannassa on uintimahdollisuus.

Vasikkasaaren leirikeskus on koulujen loma-aikaan varattu seurakuntien omalle toiminnalle. Vapaita aikoja syksylle, talvelle ja keväälle löytyy runsaasti ja niitä voi tiedustella seurakuntayhtymän vastaavalta emännältä.

Emäntä-vahtimestarina leirikeskuksessa toimii Susanna Vitka, p. 050 3147 597
Ruokapalvelutyöntekiöijnä toimii Eija Isoaho sekä Minna Untinen, p. 050 3147 596

Varaukset:

Lehtiheimo Mari

Palvelupäällikkö - Servicechef
050 3147 540
Karleby kyrkliga samfällighet, Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Kiinteistötoimi

 

Vasikkasaaren leirikeskus

Trullevintie 135
Kokkola
p. 050 3147 596

Karttalinkkiin pääset TÄSTÄ 

Majoittautuminen


Päärakennuksen majoitustiloissa mahtuu yöpymään 38 henkeä. Siellä on 2 kpl 2 hh, joissa on omat suihkut ja vessat. Lisäksi on kaksi huoneistokäytävää, joissa on 3 kpl 4 hh, wc ja suihku ja yksi huoneistokäytävä, jossa on 2 kpl 4 hh, 1 kpl 2 hh ja wc sekä suihku.


Kesäisin käytössä on lisäksi kuusi 8 hh majoitusaittaa pihalla. Majoitusaitoissa ei ole omia wc- ja suihkutiloja, vaan niistä on käytävä saunarakennuksen tiloissa.