Johtokunnat

Kokkolan suomalaisen
seurakunnan johtokunnat 2019-2022

Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa siirryttiin uudenlaiseen hallintorakenteeseen 1.1.2019. Johtokuntia on aikaisemman kahdeksan asemesta kolme. Seurakunnan työalat jaetaan palvelun, kasvatuksen ja yhteyden johtokuntien alaisuuteen.

Palvelun johtokunnan työalaan kuuluvat diakonia, Palvelevan puhelimen neuvottelukunta sekä päihde-, kriminaali- ja katulähetystyö.

Kasvatuksen johtokunnan työalaan kuuluvat pikkulapsityö, pyhäkoulutyö, päiväkerhotyö, varhaisnuorisotyö, erityisnuorisotyö, rippikoulutyö, nuorisotyö, nuorten aikuisten toiminta, perhetyö, koulu- ja oppilaitostyö.

Palvelun johtokunta

Raili Kultala
Ida-Emilia Store
Ilkka Suonsyrjä

Seurakuntaneuvoston valitsemat johtokunnat huolehtivat eri työmuotojen toimintaedellytyksistä yhdessä työmuodon johtavien työntekijöiden kanssa:

• palvelun johtokunta
  • kasvatuksen johtokunta
  • yhteyden johtokunta

Yhteyden johtokunnan työalaan kuuluvat jumalanpalvelus- ja musiikkityö, aikuistyö, lähetystyö ja maahanmuuttajatyö.