Kehitysvammaistyön pappi Marja-Liisa Latvatalo.

Kehitysvammaistyön pappi

Olen kehitysvammaistyön pappi Marja-Liisa Latvatalo. Usein esittelen itseni tutusti Lissu-pappina. Työalueenani ovat Järvi-Pohjanmaan, Isonkyrön ja Kokkolan rovastikunnat. Kehitysvammaistyön papit ovat kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja lähipiirinsä tukena. Käyn asumisyksiköissä, toimintakeskuksissa ja kouluissa ja olen mukana seurakuntien järjestämässä toiminnassa. Kohtaan ihmisiä myös henkilökohtaisissa keskusteluissa. Yhteistyössä seurakuntien kanssa järjestämme erityisrippikouluja.

p. 050 474 775, marja-liisa.latvatalo(at)eskoo.fi
Minuun voit ottaa yhteyttä, jos esimerkiksi haluat rippikouluun, tarvitset keskusteluapua, toivot hartautta tai ehtoollista tai tarvitset tukea erilaisissa elämäntilanteissasi.

Toimin Tuire Wuorijärven sijaisena. Alla on Tuiren tekemä video kehitysvammapapin työstä. Voit seurata Tuiren tubetusta YouTubessa nimellä tuire wuorijärvi.