4-vuotiaat seikkailevat kirkossa

Julkaistu: 11.04.2019

Kokkolan suomalainen seurakunta järjestää vuosittain nelivuotiaille omat syntymäpäiväjuhlat kirkkoseikkailun muodossa.

- Kuljemme Pietarin matkassa kalastaen, seikkailemme kirkossa: kurkistamme kastemaljaan, alttarin taakse ja katsomme, miltä kirkko näyttää saarnatuolista käsin. Kirkossa on myös aarrearkku, josta lapset löytävät itselleen syntymäpäivälahjan, varhaiskasvatuksen ohjaaja Karin Uotila kertoo.-Haluamme seikkailun kautta tehdä kirkon ja seurakunnan työn tutuksi lapsille, Uotila jatkaa.

Kirkkoseikkailuperinne alkoi viime vuonna lasten-ohjaajien aloitteesta.

-Leikimme ja laulamme myös yhdessä, ja lapset saavat tehdä itselleen kruunun!

Tammi-toukokuussa syntyneiden nelivuotiaiden kirkkoseikkailu järjestetään 27. huhtikuuta, kesällä ja loppuvuodesta syntyneille puolestaan elokuussa ja marraskuussa.

-Juhlissa on kaikki valmiina: ohjelma, kakku, kaverit ja lahja. Sinua odotetaan, sanoo Karin Uotila.

4-vuotiaiden kirkkoseikkailu la 27.4. klo 13 Kokkolan kirkossa.

Ilmoittaudu 17.4.mennessä sähköpostilla: kaisa.toppinen (at) evl.fi tai