Merimieskirkko

Merimieskirkko - tukikohta
maailman meriä seilaaville

Kokkolan Merimieskirkko tekee kansainvälistä työtä merenkulkijoiden parissa. Kirkko sijaitsee meren rannalla kantasatamassa (Satamakatu 51) vanhassa satamakonttorissa ja on avoinna arkisin klo 18-22. Vierailusta on sovittava satamakuraattorin kanssa. Alueelle tarvitaan kulkulupa.

Kirkolla vierailee vuosittain yli 2000 merenkulkijaa noin 30 eri kansallisuudesta. Lisäksi merenkulkijoita kohdataan laivakäynneillä.

Merimieskirkolla merimiehet voivat lukea, pelata biljardia, ostaa naposteltavaa ja ennen kaikkea jutella. Kirkon suosituin palvelu on mahdollisuus käyttää puhelinta.

Merimieskirkko hakee vapaaehtoisia mukaan toimintaansa. Soita ja kysy lisää: Anu-Marja Kangasvieri, satamakuraattori, p. 0400 227 240.

Ykspihlajan satamaan pysähtyy laivoja kaikkialta maailmasta. Merimiehissä on eniten filippiiniläisiä, indonesialaisia ja venäläisiä.

Merimieskirkon nettisivut

Merimiehet tietokoneella
Merimieskirkolla vierailevat merenkulkijat voivat käydä muun muassa netissä tai käyttää puhelinta.