Jumalanpalvelus netissä

Kokkolan kirkon jumalanpalveluksia voi kuunnella netissä! Ne ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin.

Jumalanpalvelus alkaa sunnuntaisin kello 10. Paina soittimen Play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.

Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta. Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä.

Voit siis liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin!

Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Miten Kokkolan kirkon jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta? Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella. Kiitos palautteestasi!