Lukijalle

Ihminen! Missä olet? (1. Moos. 3:9) on jo Raamatun alkulehdillä oleva sana langenneelle ihmiselle, joka kertoo rakastavasta ja huolehtivasta Jumalasta ja Isästä, joka tahtoo pelastaa ja auttaa.

Tästä suuresta asiasta tahtoo kertoa myös tämä kirjanen. Ne nuoret ihmiset, jotka tässä omakohtaisesti kertovat uskonkokemuksiaan, ovat väkevästi kokeneet miten Jumala on elävä ja armollinen. Kun tunnen nämä kirjoittajat, olen itse hyvin pienellä paikalla ihmetellen Jumalan suuria tekoja ja nöyrästi kiittäen Häntä Hänen suuresta armostaan. "Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee", sanoo Vapahtajamme. Jumala on ihmeitä tekevä Jumala tänäkin päivänä.

Kun Jumala herättää ihmisen elävään uskoon, se on Jumalan ihme ja se on iloinen asia ja kiitettävä asia. Siitä kertovat nämä kirjoittajat. Maailman suurin ihme on, — se on uskovaisten ihmisten jatkuva ja syvällinen kokemus — että Jumala välittää minustakin, tällaisesta ihmisestä ja on minulle Jeesuksessa Kristuksessa armollinen.

Herrani, opeta minua näkemään Sinun ihmeitäsi ja että Sinä minuakin rakastat vioistani huolimatta.

Kokkolassa 4.11.1976

Sakari Huima