Lähetys

Lähetystyö

Miksi lähetystyötä tehdään?

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn tehdä kaikki kansat hänen opetuslapsikseen kastamalla ja opettamalla. Velvoite tehdä lähetystyötä sisältyy siis jo jokaisen kristityn omaan kasteeseen. Siksi jokainen kristitty on kutsuttu tekemään lähetystyötä tavalla tai toisella.

Miten lähetystyötä tehdään?

Nykyaikainen lähetystyö on kokonaisvaltaista ihmisen huomioonottamista - sekä hengelliset että aineelliset tarpeet huomioidaan. Lähetystyöntekijät työskentelevät kentillä mitä erilaisimmissa ammateissa. Evankeliumin sanomaa kerrotaan sekä julistaen että palvellen.

Kokkolan suomalainen seurakunta tukee lähetystyöntekijöitä maailmalla, lähetysasiaa pidetään esillä muun muassa lähetyspiireissä, joissa kerätään myös varoja lähetykselle. Lähetyssoppi on vapaaehtoisvoimin toimiva kahvipaikka, jonka tuotto menee lähetystyön tukemiseen.

Seurakuntalounas on tarjolla keskiviikkoisin (lähetyksen hyväksi) ja torstaisin (diakonian hyväksi) klo 11-13 syyskuusta toukokuuhun Kokkolan seurakuntakeskuksen Alasalissa. Tarjolla on maukasta kotiruokaa, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, jälkiruoan ja kahvin. Seuraa ilmoittelua Kokkola-lehden seurakuntasivuilta!
• Aikuiset 8,50 e • 7–14 v 2 e • 3–6 v 1 e • alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Sinullekin on paikka seurakunnan lähetystyössä!

Sundbäck Sisko

Lähetyssihteeri
Kokkolan suomalainen seurakunta
Lähetys

Kopperoinen Marja

Kappalainen
Kokkolan suomalainen seurakunta
Seurakuntatyö

Käsityöpiiri

Patalappuja

Lähetystyöhön kerätään varoja muun muassa käsitöitä tekemällä.