Torsön kesäkoti

Torsön kesäkoti sijaitsee seitsemän sillan tien varrella kauniilla paikalla meren rannalla, pari kilometriä ennen Hickarötä. Matkaa kesäkodille Kokkolan keskustasta on noin 9 kilometriä.

Päärakennus on rakennettu 1980-luvun alussa ja peruskorjattu 2013-2014. Päärakennuksessa on keittiö, ruokailutila, sali ja takkahuone sekä toisessa siivessä 2 kpl 2 hengen huonetta ja varastotiloja. Ruokailutilassa on 45 pöytäpaikkaa ja salitilassa 70 istumapaikkaa. Tarvittaessa tilat voidaan yhdistää ja saada 60 pöytäpaikkaa esimerkiksi perhejuhlia varten.

Kesäkodin pihapiirissä on lentopallokenttä, uimaranta ja nurmialuetta oleskeluun. Piha on helppokulkuinen ja päärakennuksessa on pyritty ottamaan saavutettavuustekijät huomioon.

Torsön kesäkoti on ihanteellinen paikka pienille perhejuhlille. Viime vuosina suosiossa on ollut pitää kesäkodilla ylioppilas- ja rippijulia, häitä ja syntymäpäiviä. Torsön kesäkoti on koulujen loma-aikaan varattu seurakuntien omaan toimintaan, mutta vapaita aikoja toukokuun lopulle sekä elo- ja syyskuulle löytyy runsaasti ja niitä voi tiedustella seurakuntayhtymän vastaavalta emännältä.

Emäntänä Torsön kesäkodilla toimii Anna Kinnunen, p. 050 3147 559

Varaukset:

Lehtiheimo Mari

Vastaava emäntä - Ledande husmor
050 3147 540
Karleby kyrkliga samfällighet , Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Kiinteistötoimi

Torsön kesäkoti

Rantatie 98
Kokkola

Karttalinkkiin pääset TÄSTÄ

Majoittautuminen

Kesäkodilla on kaksi majoitusrakennusta, joista uudempi on rakennettu 1990-luvulla. Uudemmassa majoitusrakennuksessa on 1 kpl 2 hh ja 5 kpl 4 hh, suihkutilat miehille ja naisille, yhteinen sauna, vessat ja pieni kokoontumistila. Vanhemmassa majoitusrakennuksessa on 3 kpl 8 hh.